Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Băile Puturoasa


Descriere

Baile Puturoasa (în maghiara Büdössárfürdo) se gasesc la 9 km de localitatea Vama, în judetul Satu Mare, la o altitudine 400 m, într-o caldare cu diametrul de 4 km, a unui fost vulcan, în asa-numita microdepresiune Puturoasa, cu o clima blânda.

În jurul bailor se afla dealul La Comsa (652m alt.), Muntele Mic (1012m alt.) si Poiana Mesteacanului (723m alt).

Denumirea statiunii provine de la apa minerala sulfuroasa, care emana în atmosfera hidrogen sulfurat. Apa sulfuroasa este recomandata în tratarea bolilor reumatismale.

Izvoarele de ape minerale namoloase, bicarbonatate, cloruro-sodice, carbogazoase izoterme au un bogat continut în hidrogen sulfurat, sulfati, clor, iod, sodiu, potasiu, calciu, magneziu, fier, etc., cu indicatii terapeutice în afectiuni reumatismale degenerative cronice, afectiuni reumatismale abarticulare cronice, afectiuni posttraumatice ale aparatului locomotor, afectiuni neurologice periferice cronice, afectiuni respiratorii si ORL, afectiuni ginecologice cronice si afectiuni dermatologice.

Centrul turistic dispune de bazine cu temperaturi diferite:

(34°C-36°C; 36°C-38°C) dar se poate opta si pentru bai individuale la vana, sauna cu aburi, sauna uscata, cafenea si o structura de cazare de 24 de locuri.

Tratamentele cu apa sulfuroasa se pot face pe tot parcursul anului, functionând în fiecare zi între orele

10.00-21.00.

In zona Bailor Puturoasa se pot face drumetii montane prin traseele amenajate în padurea ce înconjoara statiunea.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Camere nefumători
Grădină
Wi-Fi
Recepție
Fumatul interzis
Cheie acces

Locatie