Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BARACK THERMAL RESORT APARTMENTS


Descriere

Barack Thermal Apartments sunt situate in cadrul complexului Barack Thermal Resort and Spa.


Barack Thermal Apartments este situat la 120 km de Budapesta in statiunea Tiszakecske, la 200 m de raul Tisza, langa baia termala, intr-un cadru natural deosebit.


Apartamentele Barack sunt compuse din Barack Thermal Apartments si Barack Premium Apartments.


DESCRIERE APARTAMENTE
Barack Thermal Apartments
Apartamente confortabile, pot fi incalzite, bine echipate, deschise tot anul, sunt situate in imediata apropiere a centrului spa. Casutele pline de culoare au doua dormitoare si un living si sunt confortabile pentru pana la 6 persoane. Pe terasele lor confortabile va puteti relaxa pe sezlonguri, iar copiii pot alerga in gradina. Dotate cu plita electrica, frigider, cuptor cu microunde, fierbator de apa, masina de spalat vase, uscator de par, bucatarie complet utilita, TV.


Barack Premium Apartments 1-2 persoane
Apartamentele se caracterizeaza prin design scandinav, suprafete mari de sticla, culori luminoase, stil curat. Sunt situate la mica distanta de centrul spa, intr-o zona linistita. Dotate cu plita electrica, frigider, cuptor cu microunde, fierbator de apa, uscator de par, bucatarie complet utilita, TV. Suprafata 27 mp.


Barack Premium Family Apartments
Apartamentele se caracterizeaza prin design scandinav, suprafete mari de sticla, culori luminoase, stil curat. Sunt situate la mica distanta de centrul spa, intr-o zona linistita. Dotate cu plita electrica, frigider, cuptor cu microunde, fierbator de apa, uscator de par, bucatarie complet utilita, TV. Suprafata 53 mp.


Turistii cazati la Barack Thermal Apartments si Barack Premium Apartments beneficieaza de acces gratuit la Complexul Thermal Spa (bazine termale, parc tobogagane, piscina interioara, spa, piscine exterioare) chiar si in ziua de check-out (sauna world nu este inclus), parcare gratuita. Taxa de statiune se achita la receptie 350 HUF / persoana / noapte.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie