Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SOVATA ENSANA HEALTH SPA


Descriere

Hotelul este situat in apropierea lacului Ursu (200 de metri), detine unul dintre cele mai moderne centre Spa din tara, oferind turistilor o oaza de relaxare si voie buna.


Baza de tratament asigura tratamente de specialitate la un inalt nivel profesional. Centrul Spa al complexului - bazinele cu apa dulce si sarata, piscina, jacuzzi, baie Kneipp alternanta pentru picioare, bazin pentru copii, sauna finlandeza, sauna cu aburi, infrarosu, aromasauna, bazin de imersie dupa sauna, camera de relaxare, sala fitness, WIFI gratuit. In lunile de vara (iulie, august) acces la strandurile Lacul Alunis si Ursu, pe baza bratarii (2 ori/zi/persoana).
Tratamentul balnear se asigura doar pentru adulti.

Tratament: balneo si hidroterapie, kinetoterapie, electroterapie, fizioterapie, pneumologie, dermatologie, fototerapie, ginecologie.

Programele de cure balneara sunt valabile numai pentru rezervari care includ cazare si demipensiune. Medicamentele si analizele de laborator sunt contra cost
Centrul Spa al hotelului SOVATA ENSANA HEALTH SPA RESORT HOTEL**** pune la dispozitia turistilor:
- piscina (adancime: 150 cm, Temperatura apei: 26-28 C)
- jacuzzi (adancime: 100-110 cm, Temperatura apei: 30-32 C)
- bazin copii (adancime: 30-60 cm, Temperatura apei: 30-32 C)
- kneipp cald (adancime: 30 cm, Temperatura apei: 40-42 C)
- kneipp rece (adancime: 30 cm, Temperatura apei: 12-14 C)
- bazin imersie: (adancime: 112 cm, Temperatura apei: 12-14 C)
- apa sarata (adancime: 90-105 cm, Temperatura apei: 32-36 C). Timp recomandat pentru inbaiere: 15 - 20 de minute, sau dupa recomandarea medicului.
- camera de relaxare
- sala de fitness

Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif de turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.

Descriere camere:
Camera dubla are 21 mp si dispune de pat matrimonial king size sau twin, balcon, noptiera cu lampa de noapte, birou, scaune cu masua cafea, oglinda de perete, oglinda de dimensiune completa, TV led (cablu cu canale radio), telefon, minibar, seif, aer conditionat controlat individual, incalzire centralizata, Wi-Fi. Baie in camera cu cada sau cabina de dus, toaleta, chiuveta, oglinda, oglinda pentru machiaj, uscator de par, prosoape de spa, halat de baie si articole de toaleta gratuite. Sunt situate la etajele 1 si 2 (indiferent de vedere)
Camera dubla superior are 21 mp si dispune de pat matrimonial king size sau twin, balcon, noptiera cu lampa de noapte, birou, scaune cu masua cafea, oglinda de perete, oglinda de dimensiune completa, TV led (cablu cu canale radio), telefon, minibar, seif, aer condiionat controlat individual, incalzire centralizata, Wi-Fi. Baie in camera cu cada sau cabina de dus, toaleta, chiuveta, oglinda, oglinda pentru machiaj, uscator de par, prosoape de spa, halat de baie si articole de toaleta gratuite. Situate la etaj 3 indiferent de vedere, etajele 4, 5 si 6 vedere spre parcare.

Descriere camere:
Camera dubla standard are 21 mp si dispune de pat matrimonial king size sau twin, balcon, noptiera cu lampa de noapte, birou,scaune cu masua cafea, oglinda de perete, oglinda de dimensiune completa, TV led (cablu cu canale radio), telefon, minibar, seif, aer conditionat controlat individual, incalzire centralizata, Wi-Fi. Baie in camera cu cada sau cabina de dus, toaleta, chiuveta, oglinda pentru machiaj, uscator de par, prosoape de spa, halat de baie si articole de toaleta gratuite. Sunt situate laetajele 1 si 2 (indiferent de vedere)

Camera dubla superior are 21 mp si dispune de pat matrimonial king size sau twin, balcon, noptiera cu lampa de noapte, birou, scaune cu masua cafea, oglinda de perete, oglinda de dimensiune completa, TV led (cablu cu canale radio), telefon, minibar, seif, aer conditionat controlat individual, incalzire centralizata, Wi-Fi. Baie in camera cu cada sau cabina de dus, toaleta, chiuveta, oglinda pentru machiaj, uscator de par, prosoape de spa, halat de baie si articole de toaleta gratuite. Situate la etaj 3 indiferent de vedere, etajele 4, 5 si 6 vedere spre parcare.


Atractii turistice: Praid - salina si muntele de sare, Muzeul Mineritului, Corund - obiecte din ceramica smaltuita, Sighisoara - Cetatea Medievala (sec. XIV-XVI); partii de schi si sanius la cca. 14 km.Servicii de masa: Se acorda in unitatea Restaurant Perla categoria 4* , mic dejun in sistem bufet suedez, pranzul si cina sistem bufet suedez sau fisa cont a la carte, in functie de numarul de turisti.

Servicii de masa: se acorda in unitatea Restaurant Perla categoria 4* , mic dejun in sistem bufet suedez, pranzul si cina sistem bufet suedez sau fisa cont a la carte, in functie de numarul de turisti.Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.