Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ursa Mica Glamping Resort

Descriere

Bucurați-vă de o escapadă unică și fermecătoare în inima naturii, într-un paradis montan unde timpul pare să se oprească, la PERSEIDE METEOR SHOWER . Înconjurat de aerul curat al munților și sub un cer limpede, vă invităm să vă răsfățați simțurile într-o oază de confort și rafinament.

Pachetul nostru exclusiv vă oferă o EXPERIENȚĂ COMPLETĂ, de la cazare într-un cadru idilic, până la gastronomie deosebită- SHOW- uRILE LIVE DE GĂTIT în stil MEDITERANEAN, MIDDLE EAST și ASIATIC pregătite cu pasiune de Chef ANDREI ZAIȚ, băuturi alese cu grijă și servite la RESTAURANTUL PANORAMIC precum și relaxare deplina la SAUNĂ ȘI la CIUBĂR în aer liber.

Punctul culminant al acestei călătorii magice este SPECTACOLUL COSMIC AL PERSEIDELOR, ploaia de stele căzătoare. Într-o noapte senină, cu zero poluare luminoasă, veți putea să vă lăsați purtați de farmecul și frumusețea acestui fenomen astronomic fascinant, CONTEMPLAND STELELE CAZATOARE CU OCHIUL LIBER.


Veți fi introduși în magia PERSEIDELOR de CONCERTUL special de TANGO ȘI DE BLUES oferit de DUETUL ALEXANDRU NUCA - HORIA PREDA.

Aici, visele devin realitate și amintirile se formează într-un cadru desprins din basme.

Rezervați acum și pregătiți-vă să vă hrăniți sufletul cu magia acestui loc extraordinar.


O experiență unică vă așteaptă! Ursa Mică Glamping Resort, unul dintre cele mai frumoase glampinguri din Europa și din 2016 primul glamping din România deschis tot timpul anului, combină excelența în servicii cu confortul deplin și splendoarea munților Carpați.

Cuibărit între munți, la 1250m altitudine, pe o proprietate privată de 40.000mp, dar ușor accesibil, pe culoarul Rucăr-Bran, la porțile Transilvaniei, resortul propune o experiență exclusivistă, multisenzorială, unică în inima naturii.

Situat între Regat și fostul Imperiu, în apropierea ultimelor păduri virgine din Europa și a Rezervației Piatra Craiului, între doi munți de legendă, Ursa Mică este locul perfect de unde să descoperi comorile ascunse ale României și să explorezi istoria, valorile culturale și gastronomice ale României.

Încă necontaminată de turism excesiv, zona în care ne aflăm, la granița satelor Șirnea și Ciocanu rămâne o expresie a legăturii fundamentale dintre oameni, animale și munți.

Aici, poți avea parte de o vacanță relaxantă, în liniștea satelor pitorești, în cel mai curat aer de la munte, cu cea mai impresionantă și instagramabilă priveliște a munților Carpați și în locul de unde poți vedea noaptea constelațiile cu ochiul liber.

Soarele răsare dinspre Masivul Bucegi și apune în silueta dantelată a Pietrei Craiului. Noaptea, între cele două masive, suntem doar noi și stelele. Ursa Mică este o invitație să privești natura la o altă rezoluție, o experiență prețioasă în inima naturii.

Ai la dispoziție experiențe de cazări deosebite pentru un somn deplin și liniștitor și o conectare deplină cu natura și cu cei dragi: GlamTent complet echipat și încălzit cu sobă pe lemne, situat pe o platformă de lemn sau Bungalow Premium, cu geam panoramic. Toate cazările au terasă proprie cu priveliște impresionantă la munții Piatra Craiului.

Restaurantul Panoramic cu arhitectură unică și priveliște impresionantă 360 grade la munții Bucegi și Piatra Craiului, este o perlă gastronomică într-un decor idilic. Aici te vei bucura de o experiență culinară deosebită cu preparate de la ferme autorizate dar și de delicii internaționale reinterpretate, un bar premium și concerte sau evenimente în aer liber cum este cel de Perseide, totul pentru o experiență exclusivistă.

Spectacolul naturii rulează permanent: poți opta oricând pentru o leneveală monumentală – pe terasă, la saună sau într-un ciubăr cu apă fierbinte, în zona noastră de SPA în aer liber sub cerul Carpaților.

Sau poți alege o vacanță activă cu activități diverse practicate cu instructorii noștri autorizați: escaladă, trekking și hiking, mountain- bike, electric bike, yoga, echitație.

Dacă te pasionează plantele medicinale și fructele de pădure, mergi la cules în jurul satelor Ciocanu și Șirnea sau poți admira fauna și flora locului. Uită-te după garofița Pietrei Craiului, iar dacă ai noroc poți vedea vulpițe, râși sau capre negre.

Ursa Mică este punctul ideal de plecare pentru excursii de o zi în jurul pasului Rucar- Bran, pentru vizitarea frumuseților din Transilvania dar și vizite la evenimente culturale sau monumente istorice din zona Transilvaniei și a Pietrei Craiului: Castelul Bran, întreg Parcul Național Piatra Craiului Peștera Dâmbovicioara, Cheile Dâmbovicioarei, Peștera Valea Cetății Râșnov, Cetatea Râșnov, Cheile Râșnoavei, Cheile Zărneștiului Dino Parc, Peștera Liliecilor și, Parcul Național Bucegi, satele tradițiionale românești Ciocanu, Șirnea, Peștera, Măgura; Poiana Brașov, Rezervația de urși de la Zărnești, Mânăstirea Nămăiești.

În jurul nostru au loc o multime de festivaluri la sfârșitul lunii octombrie : Focul Sîmedru, „Răvășitul Oilor”.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Bar
Wi-Fi
Loc de joaca exterior pt. copii
Jocuri
Fumatul interzis
Jacuzzi
Grădină
Camere nefumători
Terasă
Facilități masă evenimente
Sală conferință
Recepție
Alarmă fum
Terasă acoperită
Zonă fumători
Saună
Șemineu interior

Locatie