Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AMADE PENSIUNE & RESTAURANT

Descriere

Voia bună, dragostea de familie, confortul, sunt valori importante pentru noi. Veți întâlni aceste lucruri atât în pensiunea noastră construită și mobilată în stil tradițional secuiesc, cât și în restaurantul á la cart unde puteți comanda mâncăruri tradiționale secuiesti.

Ne dăm străduința că oaspeții noștri să se simtă ca acasă. Nu este deloc greu să te relaxezi într-un ambient luminos, în încăperi spațioase cu un decor vesel. Executate cu atenție și precizie in spiritul tradiției, dulapurile, mesele, scaunele și paturile pictate de mână, toate la un loc evocă în armonie casa unei gazde secuiești atentă la detalii. În camerele noastre pot fi cazate confortabil atât familii numeroase cât și familii mici.

Am selectat lista noastră de mâncăruri astfel încât să rămâneti cu impresia unei cine plăcute în familie. “Ca și când toate ar fi pregătite de bunica” – se poate auzi din gura oaspeților mulțumiti, cine iau masa în restaurant. Zâmbetul ospătarilor și gusturile artizanale ne fac să uităm pentru o clipă monotonia fiecărei zi din săptămână. Treceți pe la noi chiar dacă numai pentru o partidă de bowling, relaxați-vă lângă o halbă de bere rece sau un pahar de vin la bar.

Sala de restaurant cu capacitate de 80 de persoane, confortabilă sală de conferință captează atenția organizatorilor de evenimente chiar și din zone mai îndepărtate. Bucătăria noastră este una dedicată folosirii de ingrediente locale de calitate și totodată a aplicării de tehnologie modernă. În camere, pentru a atinge confortul ideal combinăm elemente de decor tradițional cu echipamente de tehnologie modernă. Toate camerele sunt dotate cu baie proprie, TV Led iar în apartamente am inclus cada de baie și un minifrigider. Parcarea stă la dispozitia atât a autobuzelor cât și a mașinilor personale.

Atunci când doriți să descoperiți minunatele locuri de văzut din județul Harghita împreună cu familia, prietenii sau sunteți în trecere în zonă și ați obosit, vă e foame și când căutati un loc de încredere care deține experiență în organizarea de evenimente, vă asteptăm cu drag la Pensiunea & Restaurant Amade din Siculeni!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Bar
Camere nefumători
Terasă
Wi-Fi
Recepție
Loc de joaca exterior pt. copii
Terasă acoperită
Facilități masă evenimente
Serviciu curățenie
Zonă fumători
Cafenea
Monitorizare video zone comune
Monitorizare video exterior
Alarmă
Alarmă fum
Monitorizare video 24h
Meniu copii
Meniuri dietetice
Bufet copii
Echipament tenis

Locatie