Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL APOLLO WELLNESS CENTER

   Sangeorgiu De Mures

Descriere

Complexul Apollo Wellness Club se intinde pe o suprafata de peste 13 ha, este amplasat intru-un cadru natural retras, in statiunea Sangeorgiu de Mures, situata la o distanta de 5 km de municipiul Targu-Mures, pe DN 15, spre direcia Reghin. Apollo Wellness Club te invita sa iti regasesti echilibrul, optand pentru relaxare, well-being sau tratament balneofizioterapie, toate sustinute de calitatile apei sarate si namolului mineral, preparate naturale si sanatoase si nu in ultimul rand ospitalitatea si atentia la detalii, specifice Transilvaniei. Strand cu o suprafata de 24000 mp: piscina cu apa dulce, bazin cu apa sarata, plaja cu nisip, zone de relaxare, beach volei, servicii de alimentatie, servicii de masaj si intretinere corporala.

Descriere facilitati:
Tratament: consultatie medicala, baie cu apa sarata, impachetari cu namol, electroterapie, hidroterapie, aerosoli, kinetoterapie, masaj, reflexoterapie, dus scotian, dus subacval, ultrasunet, magnetoterapie.


Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif de turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.
Accesul cu animale de companie este strict interzis.

Descriere camere:
Apollo Wellness Club dispune de 65 camere duble si apartamente din care 35 camere duble si apartamente 4* si 30 camere si apartamente duble 3*

Camere duble 3 stele: au 23 mp, sunt dotate cu pat matrimonial sau twin, mocheta, tv, aer conditionat, Wi-Fi, minibar, telefon, baia cu dus, uscator de par.


Duplex 3 stele: sunt formate dintr-un dormitor cu pat single si un dormitor cu paturi twin despartite de usa, balcon, dispun de tv in ambele camere, mocheta, aer conditionat, Wi-Fi, minibar, telefon, baie cu cada de dus si uscator de par.

Apartamente 3 stele: au 45 mp, sunt formate din dormitor cu pat matrimonial si living nedespartite de usa, canapea extensibila, scaune si masuta de cafea, tv, aer conditionat, Wi-Fi, minibar, telefon, baie cu cada si uscator de par.


Camere duble 4 stele: au 25 mp, sunt dotate cu pat matrimonial sau twin, balcon, mocheta, tv, seif, aer conditionat, Wi-Fi, minibar, telefon, baia cu cabina de dus, uscator de par, halate de baie si papuci de camera.


Junior Suite 4 stele: au 50 mp sunt formate dintr-un spatiu cu pat matrimonial, canapea extensibila, balcon, minibar, birou de lucru, telefon, tv, aer conditionat, seif, baie cu cada hidromasaj, uscator de par, halate de baie si papuci.


Apartamentele de 4 stele: au 70 mp, sunt formate din dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea extensibila, minibar, tv, telefon, balcon, seif, baie cu jacuzzi si cabina de dus, halate de baie, uscator de par.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.