Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOLIDAY PARK - Nisipurile de Aur


Descriere

Holiday Prak hotel, Nisipurile de aur, Bulgaria

Localizare: Hotelul Holiday Park este localizat la 450 de metri de plaja din statiunea Nisipurile de Aur, 400 de metri de Aqua Park si la 300 de metri de zona comerciala.

Facilitati hotel:
Hotelul a fost construit in 2004, partial renovat in 2015 si integral pentru sezonul 2018 si este situat in mijlocul unui parc superb, plin de verdeata si flori. Holiday Park dispune de numeroase facilitati, servicii de calitate si tarife accesibile fiind o optiune importanta pentru cei impatimiti de mare, soare, liniste si aer curat. Dispune de: receptie, lobby, lobby bar, restaurant cu terasa, restaurant BBQ, casete pentru valori la receptie, casa de schimb valutar, piscina exterioara cu sectiune pentru copii, bar la piscina, conexiune Wi - Fi in lobby (gratuit).

Facilitati pentru copii: piscina cu tobogan, loc de joaca, patut pentru infant, scaune inalte speciale in restaurant.
Sport si divertisment gratuit: piscina exterioara, sezlonguri si umbrele la piscina, fitness, tenis de masa.

Servicii cu plata: conexiune internet Wi - Fi in camera, Sauna, masaj, solarium, salon infrumusetare, jocuri electronice, parcare.

Sistem de masa: all inclusive

Facilitati camera: Hotel Holiday Park dispune de o cladire de 5 etaje si un total de 145 de spatii de cazare, din care 109 camere duble si 36 de camere duble large (studiouri).Toate camerele sunt dotate cu: baie cu dus, uscator de par, cosmetice de baie, telefon, TV LCD satelit, minibar, aer conditionat individual, conexiune internet Wi-Fi (contra cost), pardoseala cu mocheta, balcon.
Posibilitati cazare: Dubla - suprafata aprox. 20 metri patrati, 2 paturi unite si un fotoliu extensibil. Dubla Large - suprafata aprox. 25 metri patrati, 2 paturi unite si 2 fotolii extensibile. Camerele duble large dipun de o chicineta cu plita electrica si ghiuveta de inox.

All inclusive: In restaurantul principal, tip bufet: mic dejun 07:30 - 10:00, pranz 12:30 - 14:30 si cina intre orele 18:00 si 21:00.
Doua bufete tematice pe saptamana mediterana, bulgara, asiatica sau gratar
mic dejun tarziu in restaurantul Barbeque de la 11:00 la 12:00: sandvisuri, gofreti, dulciuri, fructe iunie - august.
Gustari dupa - amiaza in restaurantul Barbeque intre orele 16:00 si 17:00.
inghetata in barul de la piscina ice - frappe, ice - nectar, ice - coffee,iunie - august intre 10:00 si 18:00.
Bauturi alcoolice locale (la pahar) si bauturi racoritoare de la dozator in barul restaurantului principal de la 10:00 la 22:00, in barul de la piscina de la 10:00 la 18:00 si in barul din lobby intre 18:00 si 22:00.
Apa minerala in camera - o singura data, la sosire.
Colt cu mancaruri bio si dietetice.

**********
CONDITII FINANCIARE OFERTA STANDARD:

TERMENE DE PLATA:
a 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
a 60% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii;
a 20% din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
a 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu 30 zile inaintea plecarii;
a 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 29 zile - 15 zile inaintea plecarii;
a 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 14 zile - 7 zile inaintea plecarii;
a 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 6 zile inaintea plecarii
Aceste conditii sunt standard si se pot modifica in cazul in care furnizorul de servicii la sol este un tour-operator german, care impune conditii speciale de anulare.

CONDITII FINANCIARE OFERTA EARLY BOOKING:

TERMENE DE PLATA:
a 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
a 80% din pretul pachetului turistic la termenul limita al pragului Early Booking aplicat la inscriere;

Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
a 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul cuprins intre ziua confirmarii rezervarii pana la expirarea pragului de Early Booking;
a 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face dupa expirarea pragului de Early Booking;


CONDITII DE ACORDARE A REDUCERII EARLY BOOKING (EB):
a Reducerea EB este inclusa in pachet, iar procentul precizat se aplica serviciilor de cazare si masa, dupa caz;
a Orice modificare reprezinta anularea rezervarii cu penalizari si refacerea acesteia la pretul si conditiile din momentul reinscrierii;
a Nerespectarea conditiilor de plata aplicate rezervarilor tip EB conduce la modificarea pretului pachetului conform ofertei standard.

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.


OBSERVATII:

a Tarifele prezentate in aceste oferte sunt exprimate in EURO / noapte.

a Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara sau carte de identitate valabila.

a Asigurarea medicala nu este obligatorie, dar este recomandata.

a Asigurarea storno este optionala, se incheie odata cu semnarea Contractului de Comercializare a Pachetului de Servicii Turistice.

a Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

a Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de autoritatile de resort din Bulgaria.

a Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.

a Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului.
a Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, aer conditionat etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

a Bauturile alcoolice sau racoritoare nu sunt incluse in pret (cu exceptia hotelurilor care practica sistemul All Inclusive).
a Pentru rezervarile facute cu Early Booking nu se accepta modificari de nume, structura camera etc.

Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie