Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRADINA


Descriere

Hotel Gradina , Nisipurile de Aur, Bulgaria

Prezentare oficiala hotel: www.hotelgradina.com

Localizare : Hotelul Gradina este un complex modern, situat in mijlocul unui parc cu multa verdeata, la numai cateva metri de mare in cea mai moderna statiune de mare in Bulgaria - Golden sands. Plaja foarte lunga, al carei lungime atinge mai mult de 100m, Va va fermeca cu nisip auriu si fin. Timpul cel mai favorabil pentru bai solare este intre lunile Mai - Octombrie datorita climatului moale si a verii insorite. Temperatura medie a aerului este cuprinsa intre 27- 30 C, apa marii ramane calda (23 - 26 C) si in timpul noptii.

Facilitati hotel: Hotelul ofera 81 camere duble, 52 camere de familie si 7 apartamente. Fiecare camera dispune de aer conditionat, telefon, televizor, minibar,baie si toate facilitatile necesare pentru sejul linistit si de neutat.
Servicii de masa: Cazare cu mic dejun, Demipensiune, Pensiune completa plus

Facilitati camere: Toate camerele au aer conditionat individual, TV LCD, birou, mini -bar (frigider in apartamente), telefon, internet Wi - Fi gratuit, terasa cu masa si scaune, baie cu dus. Uscator de par si fier de calcat se pot obtine de la receptie (gratuit). Apartamentele au chicineta cu cuptor cu microunde si tacamuri.

Facilitati pentru copii: Piscina separata pentru copii, loc de joaca pentru copii, patuturi (gratuit), scaune inalte in restaurante.

Sport si divertisment gratuit: Piscina in aer liber, sezlonguri si umbrele de soare langa piscina, fitness, tenis de masa, sageti.

Servicii cu plata : biliard, rent - a - bike, RENT - A - BABY CARRIAGE, sauna, masaj, ajutor medical. Animalele de companie nu sunt permise.
Parcare gratuita (fara paza)

Pensiune completa plus descriere:
Mic dejun (07.30 - 10.00), pranz (12.30 - 14.30) si cina (18.00 - 20.30) in restaurantul principal. Bauturi alcoolice si nealcoolice locale (12.30 - 20.30), servite in restaurantul principal, lobby bar si barul de la piscina) - cocteil, fanta, apa minerala, apa minerala, bauturi racoritoare, bere, vin rosu si alb, vodka, cappuccino, cafea espresso, lapte, bautura de cacao cu lapte, ceai. Programul FB incepe cu cina in ziua sosirii si se termina cu pranzul in ziua plecarii.

**********
CONDITII FINANCIARE OFERTA STANDARD:

TERMENE DE PLATA:
a 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
a 60% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii;
a 20% din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
a 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu 30 zile inaintea plecarii;
a 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 29 zile - 15 zile inaintea plecarii;
a 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 14 zile - 7 zile inaintea plecarii;
a 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 6 zile inaintea plecarii
Aceste conditii sunt standard si se pot modifica in cazul in care furnizorul de servicii la sol este un tour-operator german, care impune conditii speciale de anulare.

CONDITII FINANCIARE OFERTA EARLY BOOKING:

TERMENE DE PLATA:
a 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
a 80% din pretul pachetului turistic la termenul limita al pragului Early Booking aplicat la inscriere;

Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
a 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul cuprins intre ziua confirmarii rezervarii pana la expirarea pragului de Early Booking;
a 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face dupa expirarea pragului de Early Booking;


CONDITII DE ACORDARE A REDUCERII EARLY BOOKING (EB):
a Reducerea EB este inclusa in pachet, iar procentul precizat se aplica serviciilor de cazare si masa, dupa caz;
a Orice modificare reprezinta anularea rezervarii cu penalizari si refacerea acesteia la pretul si conditiile din momentul reinscrierii;
a Nerespectarea conditiilor de plata aplicate rezervarilor tip EB conduce la modificarea pretului pachetului conform ofertei standard.

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.


OBSERVATII:

a Tarifele prezentate in aceste oferte sunt exprimate in EURO / noapte.

a Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara sau carte de identitate valabila.

a Asigurarea medicala nu este obligatorie, dar este recomandata.

a Asigurarea storno este optionala, se incheie odata cu semnarea Contractului de Comercializare a Pachetului de Servicii Turistice.

a Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

a Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de autoritatile de resort din Bulgaria.

a Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.

a Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului.
a Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, aer conditionat etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

a Bauturile alcoolice sau racoritoare nu sunt incluse in pret (cu exceptia hotelurilor care practica sistemul All Inclusive).
a Pentru rezervarile facute cu Early Booking nu se accepta modificari de nume, structura camera etc.

Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.