Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pensiunea Țara Fagilor


Descriere

Pensiunea Țara Fagilor este situată în comuna Mitocu Dragomirnei, la o distanță de 12 km de centrul orașului Suceava și la 5 km de Mănăstirea Dragomirna. Ne-am deschis oficial porțile în primăvara anului 2016 și punem la dispoziția musafirilor 4 camere cu pat matrimonial și baie cu duș. Casa de oaspeți își dorește să fie un portal către satul autentic de odinioară.


Am gândit această casă de oaspeți în jurul conceptului de familie, așadar începând cu anul 2019 am pus la dispoziția musafirilor noștri un loc destinat activităților recreative.

În timp ce copiii cu vârste de până la 9 ani au la dispoziție un loc de joacă generos format dintr-un spațiu interior special amenajat și unul exterior dotat cu echipamente omologate și covor din tartan, cei mari au la dispoziție o cameră cu estetică adaptată vârstei în care se pot relaxa urmărind un film, jucând jocuri video sau clasicele jocuri de societate.


Pentru cei care doresc să descopere obiective turistice din Bucovina: muzee, monumente UNESCO, parcuri și rezervații naturale, ori viața în ruralul autentic, le putem pune la dispoziție o serie de excursii de o zi, gândite sub îndemnul practicării unui turism lent și responsabil. Suntem flexibili și putem personaliza tururile ghidate după preferințe.


De asemenea oferim posibilitatea oaspeților de a explora Bucovina și într-un mod activ, din șaua unei biciclete. În prezent dispunem de 12 biciclete Merida Big Nine de diverse mărimi și 2 biciclete pentru copii. Pentru a putea păstra un grup compact și pentru ca toți membrii grupului să parcurgă în mod plăcut traseele, patru dintre biciclete au motoare electrice, ce au rolul de a multiplica efortul depus.


Pentru grupurile de peste 4 persoane, mobilitatea este asigurată de un microbuz VW Transporter T6 LWB 4motion, an fabricație 2019, cu capacitatea de transport a 8+1 persoane și dotat cu instalație suplimentară de climatizare pentru locurile din spate, în timp ce pentru grupurile restrânse punem la dispoziție un VW Tiguan 4motion, an fabricație 2020.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Terasă
Grădină
Wi-Fi
Loc de joacă la interior
Cameră de jocuri
Cameră depozitare bagaje
Canale TV copii
Loc de joaca exterior pt. copii
Loc de joacă copii
Mobilier extern
Șemineu interior
Terasă acoperită
Facilități masă evenimente
Serviciu curățenie
Echipament bedminton
Jocuri
Parcare păzită
Serviciu privat Check-in / Check-out
Librărie
Bucătărie la comun
Cărți, muzică copii

Locatie