Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Thaya Rooms

Descriere

Bine ați venit la Thaya - destinația perfectă pentru o experiență de cazare premium! Situată într-o zona foarte linistită, Thaya vă întâmpină cu o atmosferă relaxantă și servicii impecabile. Fie că sunteți în căutarea unei escapade de weekend sau doriți să vă răsfățați cu o vacanță de vis, noi suntem alegerea ideală.

Camerele noastre elegante și confortabile vă vor oferi tot confortul de care aveți nevoie pentru a vă simți ca acasă. Fiecare detaliu este pus la punct pentru a vă asigura că veți avea o ședere memorabilă. De la lenjeria de pat de cea mai bună calitate până la facilitățile moderne, vă veți bucura de tot ceea ce Thaya are de oferit.

Personalul nostru prietenos și dedicat vă va întâmpina cu zâmbetul pe buze și vă va asigura că toate cerințele dumneavoastră vor fi îndeplinite cu profesionalism și promptitudine. De la servicii de concierge la recomandări personalizate pentru activități locale, suntem aici pentru a vă face șederea cât mai plăcută posibil.

La Thaya, ne străduim să depășim așteptările tale și să-ți oferim o ședere de neuitat. Rezervă acum și bucură-te de o cazare premium la Thaya - locul unde luxul și confortul se întâlnesc într-un mod unic!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Mobilier extern
Serviciu privat Check-in / Check-out
Camere nefumători
Terasă
Grădină
Terasă acoperită
Parcare pe stradă
Zonă TV la comun
Bucătărie la comun

Locatie