Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Manor

Există o mulțime de plaje superbe în întreaga lume și multe locuri te așteaptă cu servicii ireproșabile. Totuși, plajele din România au ceva în plus: o doză de suflet. Nicăieri nu te simți mai bine ca acasă, iar atunci cand ai garanția că primești servicii de cea mai bună calitate acolo unde iți este sufletul, nu ai niciun motiv să pleci în altă parte.

La Hotel Manor din Mamaia Nord iți oferim garanția acelor servicii de calitate pe care le cauți. Tot ceea ce ai de făcut este să iți faci bagajele și să ne faci o vizită.
Cine suntem?

Suntem o mană de oameni pasionați de tot ceea ce înseamnă turism, iar scopul nostru este acela de a crește stacheta atunci când vine vorba despre serviciile oferite în România.

Pentru a ne atinge scopul am construit în anul 2018 un hotel modern, bazându-ne pe un proiect orientat clar către confortul turiștilor.

De-a lungul anilor de activitate am sudat o echipă de oameni bine pregătiți, comunicativi și amabili, care iți pot transforma vacanța într-o amintire de neuitat.

Te întâmpinăm cu camere curate, mari și amenajate modern. Indiferent că optezi pentru camerele Twin, pentru camerele Matrimoniale sau pentru Apartamente, te vei bucura de tot spațiul de care ai nevoie și de balcoane din care să poți simti briza mării.


Taxa de statiune de 1% NU este inclusa in tariful rezervarii si se va achita la locatie!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Aer condiționat
Restaurant
Bar
Camere nefumători
Terasă
Grădină
Wi-Fi
Recepție
Recepție 24h
Cameră depozitare bagaje
Loc de joaca exterior pt. copii
Mobilier extern
Terasă acoperită
Serviciu curățenie
Zonă fumători
Șezlonguri
Cafenea
Jocuri
Lift
Seif
Monitorizare video zone comune
Monitorizare video exterior
Alarmă
Alarmă fum
Room Service
Serviciu privat Check-in / Check-out
Acces pe bază de cartelă
Monitorizare video 24h
Plajă
Prosoape plajă
Birou informații
Umbrele de soare

Locatie