Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GooApartments Three


Descriere

GooApartments Three este un apartament 2 camere cu vedere la mare și se afla în zona central a stațiunii Mamaia Nord, pe malul mării, vizavi de plaja Makerel, în ansamblu rezidențial Building Ștefan Mamaia Nord 1 și are o capacitate maxima de 4 persoane adulte sau 5 persoane ( 2 Adulți și 3 Copii). Apartamentul este la etajul 3 și a fost finalizat în mai 2020, cu dotări și finisaje de calitate, realizate la un nivel calitativ ridicat. Dotarea apartamentului este una completa, astfel încât oaspeții noștri beneficiază de tot confortul unei vacante deosebite. Bucătăria este dotata cu tot ce isi poate dori un bucătar iscusit, de la vesela pana la toate instrumentele necesare ( plita, cuptor, cuptor microunde, frigider cu congelator, prăjitor de pâine, esspresor de cafea, etc). De asemenea apartamentul estet dotat cu mașină de spălat, uscător de haine, aspirator, aer condiționat, etc.

Bineînțeles ca fiecare apartament din portofoliul nostrum dispune de conexiune wi-fi de mare viteza. În concluzie, aveți toate cele necesare pentru a petrece o vacanta de excepție. Iar echipa GooApartments va fi permanent la dispoziția dumneavoastră pentru orice solicitare. Va așteptăm sa ne fiți oaspeți și sa petreceți o vacanta perfecta alături de familiei dumneavoastră.


Suntem o echipa specializata în managementul apartamentelor de vacanta, dedicata și implicată în atingerea unui nivel de satisfacție ridicat al oaspeților nostrii. Suntem atenți la toate detaliile, disponibili la orice moment, astfel încât toți oaspeții nostrii sa aibă parte de o vacantă excepțională. În permanență suntem disponibili pentru toate solicitările oaspeților noștri astfel încât sa poată avea cea mai agreabila vacanta la malul marii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Aer condiționat
Camere nefumători
Terasă
Wi-Fi
Cameră depozitare bagaje
Canale TV copii
Loc de joaca exterior pt. copii
Mobilier extern
Serviciu curățenie
Zonă fumători
Acces pe baza de card
Parcare pe stradă
Lift
Seif
Monitorizare video exterior
Alarmă
Alarmă fum
Parcare păzită
Serviciu privat Check-in / Check-out
Camere izolate fonic
Cheie acces
Plajă
Birou informații
Cameră fără alergeni
Bancomat
Schimb valutar
Pescuit

Locatie