Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Apartamente 1 Tomis Villa


Descriere

Grupul Apartamente 1 Tomis Villa este situat in statiunea Mamaia Nord, una dintre cele mai bune zone, avand acces rapid la punctele de interes ale statiunii. Cu exceptia studio-ului Perla care se afla in Stefan Resort si este complet mobilat și utilat, având bucătărie complet echipată, aer condiționat și acces la internet. De asemenea, complexul dispune de facilități precum piscină ( contracost), spații verzi și parcare in limita disponibilitatii. Este locul perfect pentru o vacanță relaxantă și confortabilă în Mamaia-Sat!

Complexul Tomis Villa prezinta apartamente si studio-uri generoase, construite atent, cu materiale de calitate si finisaje premium, special alese pentru confortul clientilor, si pentru a crea un ambient cat mai placut si relaxant.

In apartamente se afla pat matrimonial, smart Tv, aer conditionat, wi-fi de mare viteza, dressing, electronice si electrocasnice de o foarte buna calitate, inclusiv masina de spalat.

Zona Mamaia Nord de-a lungul timpului s-a extins foarte mult, astfel ca in ziua de astazi aceasta a devenit una dintre cele mai cautate si frecventate statiuni turistice de pe litoralul romanesc.

Zona ofera o diversitate de restaurante, cherhanale, baruri, cafenele, terase .

Deasemenea cluburile renumite se afla la o distanta mica de proprietate, astfel ca o face foarte atractiva in ochii tinerilor dornici de distractie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Aer condiționat
Restaurant
Bar
Camere nefumători
Terasă
Wi-Fi
Canale TV copii
Cafenea
Lift
Fumatul interzis
Serviciu privat Check-in / Check-out
Cheie acces
Meniu copii
Plajă

Locatie