Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pensiunea Cuplu Călător


Descriere

Proiectul Cuplu Călător a început în 2014, când am decis să renunțăm la viața noastră din București. După 1 an de călătorii și experiențe în România și în alte țări ospitaliere, ne-am întors să contribuim la dezvoltarea turismului, acasă, în Dobrogea. De atunci am găzduit aproape 4500 de oaspeți la Pensiunea Milică, oferind cazare, excursii și preparate tradiționale, iar în primul nostru an, în 2022, la Pensiunea Cuplu Călător ne-au trecut pragul peste o mie de oaspeți.

Acum, 8 ani mai târziu, vă așteptăm în Jurilovca să ne fiți oaspeți la Pensiunea Cuplu Călător și să construim amintiri împreună.

Vă invităm la Jurilovca, în inima Dobrogei, probabil cea mai frumoasă comunitate și cea mai potrivită locație pentru a descoperi această regiune unică: excursii cu șalupa în Delta Dunării și în Laguna Razim-Sinoe, plimbări cu bicicletele la cetăți și așezări antice, relaxare pe plaja Gura Portiței sau în caiace pe canalele de adăpost ale vechilor pescari. Energia e asigurată de preparatele tradiționale din pește și de băuturile locale.

Experiența va fi încununată de cazarea într-una din cele 8 camere cu tematică individuală, cu balcon și vedere spre lac și de relaxarea în living, pe terasă sau în grădină.

Hai la noi în Jurilovca! Va fi tare fain!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Aer condiționat
Restaurant
Bar
Saună
Camere nefumători
Terasă
Grădină
Wi-Fi
Loc de joacă la interior
Recepție
Canale TV copii
Loc de joaca exterior pt. copii
Loc de joacă copii
Mobilier extern
Terasă acoperită
Zonă fumători
Cafenea
Echipament bedminton
Jocuri
Monitorizare video zone comune
Monitorizare video exterior
Alarmă fum
Zonă TV la comun
Meniu copii
Birou informații
Meniuri dietetice
Librărie
Masă tenis
Cărți, muzică copii
Pescuit

Locatie