Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

INFORMATII GENERALE
Hotel Silver este un hotel de patru stele situat in renumita statiune balneara Hajduszoboszlo, Ungaria. Este recunoscut pentru facilitatile sale de wellness si spa, precum si pentru atmosfera sa prietenoasa si serviciile de inalta calitate. Hotelul este ideal pentru turistii care cauta relaxare si tratamente balneare, dar si pentru familiile cu copii.


DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
Hotel Silver este compus din doua cladiri, cladirea principala si cladirea noua (anexa), cele doua cladiri fiind separate de promenada Matyas Kiraly din Hajduszoboszlo. Ambele cladiri ofera acces direct la facilitatile de wellness si spa. Hotelul dispune de 170 de camere moderne si elegante, decorate in stiluri variate pentru a satisface gusturile diferite ale oaspetilor. Designul unitatii este un amestec armonios de eleganta clasica si facilitati moderne, oferind o atmosfera primitoare si relaxanta.


FACILITATI UNITATE
Facilitati cladire principala: cafenea, drink bar, berarie, crama, casino, minigolf, inchirieri autoturisme, hotel taxi, schimb valutar, sala de conferinte, spalatorie, room service, lift, sauna, baie cu aburi, solar, sala de fitness, jacuzzi, masaj, coafor, salon de infrumusetare, dentist, cabinet medical, piscina interioara si exterioara, parcare pazita pentru autoturisme si autocare (cu plata). Facilitati cladire noua (anexa): cafenea, drink bar, room service, lift, sauna, baie cu aburi, jacuzzi, parcare pazita si garaj subteran (cu plata), piscina interioara si exterioara, sali de conferinte.
Hotel Silver are 10 piscine in cele doua corpuri, in cladirea principala cu bar acvatic, piscina de inot de 8,5 x 25 m, sezlonguri (in lunile de iarna nu functioneaza), echipamente de agrement (ciuperca de apa, cascade, doua fantani arteziene, bar acvatic, precum si iluminare subacvatica de noapte. Turistii din hotel Siver indiferent de cladirea in care sunt cazati benefecieaza de toate facilitatile hotelului.


DESCRIERE CAMERE
Camera dubla standard fara balcon cladirea noua
Camerele duble standard fara balcon din cladirea noua au o suprafata de 28 m2, sunt dotate cu aer conditionat si sunt de nefumatori, baie cu dus si bideu. Dotarea de baza a camerelor include halat de baie, uscator de par, seif, TV Led cu 119 canale digitale, telefon, wifi, saltele de pat Cardo cu 4 straturi. Dimensiunea patului din fiecare camera este de 180x200 cm sau 2 x 90x200 cm. Mesele se servesc in cladirea principala, peste drum de cladirea noua.


Camera dubla standard cu balcon cladirea noua
Camerele duble standard cu balcon din cladirea noua au o suprafata de 28 m2, sunt dotate cu aer conditionat si sunt de nefumatori, baie cu dus si bideu. Dotarea de baza a camerelor include halat de baie, uscator de par, seif, TV Led cu 119 canale digitale, telefon, wifi, saltele de pat Cardo cu 4 straturi. Dimensiunea patului din fiecare camera este de 180x200 cm sau 2 x 90x200 cm. Mesele se servesc in cladirea principala, peste drum de cladirea noua.


Camera dubla superior fara balcon cladirea noua
Camerele duble superior fara balcon din cladirea noua au o suprafata de 32 m2, sunt dotate cu aer conditionat si sunt de nefumatori, baie cu cabina de dus, jacuzzi si bideu. Dotarea de baza a camerelor include halat de baie, uscator de par, seif, TV Led cu 119 canale digitale, telefon, wifi, paturile au un cadru reglabil ergonomic si sunt dotate cu saltele de pat Cardo cu 4 straturi, controlabile cu telecomanda. Dimensiunea patului din fiecare camera este de 180x200 cm sau 2 x 90x200 cm. Mesele se servesc in cladirea principala, peste drum de cladirea noua.


Camera dubla deluxe superior cu balcon cladirea noua
Camerele duble deluxe superior cu balcon din cladirea noua au o suprafata de 32 m2, sunt dotate cu aer conditionat si sunt de nefumatori, baie cu cabina de dus, jacuzzi si bideu. Dotarea de baza a camerelor include halat de baie, uscator de par, seif, TV Led cu 119 canale digitale, telefon, wifi, paturile au un cadru reglabil ergonomic si sunt dotate cu saltele de pat Cardo cu 4 straturi, controlabile cu telecomanda. Dimensiunea patului din fiecare camera este de 180x200 cm sau 2 x 90x200 cm. Mesele se servesc in cladirea principala, peste drum de cladirea noua.


Camera dubla standard cu balcon cladirea principala
Camerele duble standard cu balcon din cladirea principala au o suprafata de 28 m2, sunt dotate cu aer conditionat si sunt de nefumatori, baie cu dus si bideu. Dotarea de baza a camerelor include halat de baie, uscator de par, seif, TV Led cu 119 canale digitale, telefon, wifi, saltele de pat Cardo cu 4 straturi. Dimensiunea patului din fiecare camera este de 180x200 cm sau 2 x 90x200 cm.


Camera dubla superior cu balcon cladirea principala
Camerele duble superior cu balcon din cladirea principala au o suprafata de 32 m2, sunt dotate cu aer conditionat si sunt de nefumatori, baie cu cabina de dus, bideu. Dotarea de baza a camerelor include halat de baie, uscator de par, seif, TV Led cu 119 canale digitale, telefon, wifi, paturile sunt dotate cu saltele de pat Cardo cu 4 straturi. Dimensiunea patului din fiecare camera este de 180x200 cm sau 2 x 90x200 cm.


Apartament standard cu o camera cladirea principala
Apartamentele standard cu o camera cladirea principala au o suprafata de 38 m2, sunt dotate cu aer conditionat si sunt de nefumatori, iar fiecare are balcon. Apartamentele standard au baie cu dus si bideu. Dotarea de baza a apartamentelor include halat de baie, uscator de par, seif, TV Led cu 119 canale digitale, telefon, wifi, saltele de pat Cardo cu 4 straturi. Dimensiunea patului din fiecare camera este de 180x200 cm sau 2 x 90x200 cm.


Apartament standard cladirea principala
Apartamentele standard au o suprafata de 45 m2, sunt dotate cu aer conditionat si sunt de nefumatori, iar fiecare are balcon. Apartamentele standard au baie cu dus si bideu. Dotarea de baza a apartamentelor include halat de baie, uscator de par, seif, doua televizoare Led cu 119 canale digitale, telefon, wifi, saltele de pat Cardo cu 4 straturi. Dimensiunea patului este de 180x200 cm sau 2 x 90x200 cm, in living existand o canapea extensibila.


Apartment superior cladirea principala
Apartamentele superior cu balcon din cladirea principala au o suprafata de 48 m2, sunt dotate cu aer conditionat si sunt de nefumatori, baie cu cabina de dus, jacuzzi si bideu. Dotarea de baza a camerelor include halat de baie, uscator de par, seif, TV Led cu 119 canale digitale, telefon, wifi, paturile au un cadru reglabil ergonomic si sunt dotate cu saltele de pat Cardo cu 4 straturi, controlabile cu telecomanda. Dimensiunea patului din fiecare camera este de 180x200 cm sau 2 x 90x200 cm.


Apartment deluxe superior cladirea noua
Apartamentele deluxe superior cu balcon din cladirea noua au o suprafata de 48 m2, sunt dotate cu aer conditionat si sunt de nefumatori, baie cu cabina de dus, jacuzzi si bideu. Dotarea de baza a camerelor include halat de baie, uscator de par, seif, TV Led cu 119 canale digitale, telefon, wifi, paturile au un cadru reglabil ergonomic si sunt dotate cu saltele de pat Cardo cu 4 straturi, controlabile cu telecomanda. Dimensiunea patului din fiecare camera este de 180x200 cm sau 2 x 90x200 cm. Mesele se servesc in cladirea principala, peste drum de cladirea noua.


LOCALIZARE
Hotel Silver este situat in centrul statiunii Hajduszoboszlo, la doar cateva minute de mers pe jos de Baile Termale Hajduszoboszlo, una dintre cele mai mari si renumite bai termale din Europa. Aeroportul International Debrecen se afla la aproximativ 20 de minute de mers cu masina de hotel.


POLITICI
Hotel Silver are anumite politici pentru a asigura o sedere placuta pentru toti oaspetii sai:
Check-in: De la ora 14:00.
Check-out: Pana la ora 11:00.
Animalele de companie sunt acceptate contra unei taxe suplimentare.


SERVICII DE MASA
Silver Hotel ofera mai multe optiuni pentru servicii de masa:
Mic dejun: bufet suedez cu o varietate de optiuni calde si reci.
Pranz si Cina: Meniuri a la carte si bufet cu preparate internationale si unguresti.
Room Service: Disponibil pentru oaspetii care doresc sa ia masa in intimitatea camerei lor.


FACILITATI COPII
Pentru familiile cu copii, Hotel Silver ofera numeroase facilitati:
Piscina pentru copii: O piscina special amenajata pentru siguranta si distractia celor mici.
Loc de joaca: Un spatiu dedicat pentru jocuri si activitati pentru copii.


FACILITATI EVENIMENTE
Hotel Silver dispune de 7 sali cu aer conditionat, care sunt potrivite pentru organizarea de conferinte de 10-200 de persoane, simpozioane, traininguri de team building, evenimente sociale si de familie, expozitii, receptii. In cladire noua, salile Silver I., II. si III. sunt sali de evenimente dotate cu cea mai moderna tehnologie, izolate termic, izolate fonic, pot fi sectionate complet independent unele de altele, asigura lumina naturala si pot fi variate in mod liber in ceea ce priveste dotarea. Combinate, cele 3 sali pot gazdui 200 de persoane.
Sala Panorama din cladirea principala a hotelului Silver are o capacitate de 110 de persoane si la cerere se poate intredeschide cu restaurantul.
Sala de Expozitie si salile Silver sunt locuri perfecte pentru expozitii si work-shopuri.
Dotari: pupitru tehnic, sonorizare, ecran de proiectie, flip-chart, microfoane mobile, proiector, laptop, TV, video, DVD player, CD player, XEROX, fax, internet wireless.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie