Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Elizabeth Hotel va asteapta in inima orasului Gyula, la doar 200 metri de renumitul Spa Varfurdo, in apropierea castelului medieval Gyula.


Elizabeth Hotel situat langa Castelul Almasy va asteapta in conditii de lux, eleganta. Elizabeth Hotel Gyula, ofera 50 de camere mobilate elegant, in 4 categorii (Clasic, Standard, Deluxe si Junior Suite). Camerele spatioase, dotate cu aer conditionat, facilitati de inalta calitate si design elegant. Hotelul condtruit in stil castel, in anul 1905, si in anul 1934 pentru familia Almasy denumit dupa regina Elizabeth.DESCRIERE CAMERE
Camera Dubla Classic
Suprafata: 20 m2.
Sunt situate la mansarda hotelului. Dotate cu minibar, seif, telefon, aer conditionat controlat individual, wifi, televizor si halat de baie. Baile sunt partial cu cada si partial cu cabina de dus, toate cu uscator de par.


Camera Classic 3 persoane cu canapea extensibila
Suprafata: 25 m2.
Sunt situate la mansarda hotelului. Dotate canapea extensibila, cu minibar, seif, telefon, aer conditionat controlat individual, wifi, televizor si halat de baie. Baile sunt cu cada, toate cu uscator de par.


Camera Classic 4 persoane cu canapea extensibila
Suprafata: 35 m2.
Sunt situate la mansarda hotelului. Pe langa suprafata mai mare, are un dormitor si un living separat. Dotate canapea extensibila, cu minibar, seif, telefon, aer conditionat controlat individual, wifi, televizor si halat de baie. Baile sunt cu cabina de dus, toate cu uscator de par. Acest tip de camera poate gazdui 4 persoane.


Camera Dubla Standard
Suprafata: 25 m2.
Dotate cu minibar, seif, telefon, aer conditionat controlat individual, wifi, televizor si halat de baie. Baile sunt partial cu cada si partial cu cabina de dus, toate cu uscator de par.


Camera Dubla Deluxe
Suprafata: 30-35 m2.
Dotate cu canapea extensibila, minibar, seif, telefon, aer conditionat controlat individual, wifi, televizor si halat de baie. Baile sunt partial cu cada si partial cu cabina de dus, toate cu uscator de par.


Camera Dubla Deluxe cu balcon
Suprafata: 38 m2.
Au o panorama magnifica oferita de ferestrele mari cu vedere la castel si gradina.
Dotate cu minibar, seif, telefon, aer conditionat controlat individual, fierbator de apa, ceai, wifi, televizor si halat de baie, balcon. Baile cu cabina de dus si uscator de par.


Junior Suite
Suprafata: 42 m2.
Formate din dormitor si living cu canapea extensibila, fara usa intre ele. Au o panorama magnifica oferita de ferestrele mari cu vedere la castel si gradina. Dotate cu minibar, seif, telefon, aer conditionat controlat individual, fierbator de apa, ceai, wifi, televizor si halat de baie, balcon. Baile cu cabina de dus si uscator de par.


Check-in dupa ora 14.00
Check-out pana la ora 10.00

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie