Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere


Hanul Vânătorului este o pensiune construită în stilul conacelor boierești de odinioară. Este nouă și miroase a lemn proaspăt, ducându-i pe amatorii de istorie cu gândul la o anexă dintr-o « villa-rustica » din Antichitatea Imperiului Roman. Este spațioasă și cuprinde 4 camere de 2 persoane cu băi private, o cameră de o persoană cu baie privată, un apartament de 3 persoane cu baie proprie, un living, o sală de mese de 25 de persoane, o bucătărie, dar și un loc special amenajat pentru focuri de tabără. Și să nu uităm de restaurantul „Hanul Vânătorului” cu feluri de mâncare tradiționale și evenimente pe cinste!

Chiar alături de Hanul Vânătorului, regăsim Casa Ana, o pensiune dotată cu tot confortul, dar mai intimă, oferind condiții optime pentru relaxare. Casa Ana poate găzdui grupuri de până la 10 vizitatori, invitați să se bucure de un ciubăr cu jacuzzi amplasat pe malul râului, de un loc de grătar numai bun pentru o șuetă cu prietenii sau cu familia, ori de o sală de jocuri cu masă de tenis, masă de billiard și dartboard.

Oferind peisaje de neuitat de la etaj și de la terase, Hanul Vânătorului este potrivit familiilor numeroase, dar și grupurilor mari de prieteni care vor să trăiască experiențe unice într-un loc feeric, departe de aglomerația și de poluarea urbană. Și ca să fie totul de-a dreptul perfect, de acum nu trebuie să-ți mai faci griji că nu vei avea destui bani cash la tine pentru cazare! Suntem dotați cu POS și acceptăm plata cu cardul! Deasemenea se accepta si plata cu vouchere de vacanta Sodexo, Edenred si Up Romania!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Bar
Camere nefumători
Terasă
Grădină
Wi-Fi
Recepție
Canale TV copii
Loc de joaca exterior pt. copii
Loc de joacă copii
Mobilier extern
Șemineu interior
Terasă acoperită
Facilități masă evenimente
Sală conferință
Cafenea
Parcare pe stradă
Fumatul interzis
Monitorizare video zone comune
Monitorizare video 24h
Meniu copii
Snack Bar
Meniuri dietetice
Zonă picnic
Tobogane
Facilități grătar

Locatie