Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Germisara


Descriere

Este situat in statiunea balneara Geoagiu Bai.
Hotelul dispune de 144 camere si apartamente: 6 apartamente + 1 apartament pentru persoane cu disabilitati, 88 camere cu pat matrimonial, 49 camere twin, restaurant elegant si rafinat, cu o capacitate de 200 de locuri, centru de conferinta, centru wellness si SPA, parcare.
Facilitati generale GRATUITE: accesul la piscina de agrement cu apa termala (cand temperatura exterioara permite), la piscina de agrement cu apa dulce, la plaja si piscina exterioara cu apa termala. accesul la sauna, accesul la sala fitness, parcare gratuita, internet wireless, gratuit.
Pachete cu tratament sunt valabile pentru sejur de 5 sau 12 nopti.
Intrare: duminica
Consultatia medicala initiala este prestata de catre medicul hotelului, medic specialist de recuperare, medicina fizica si balneologie si este inclusa in pachet;
Tratamentul este efectuat de catre personal medical cu calificare superioara de specialitate si include:
- 3 proceduri / zi / persoana ( luni-vineri, incepand cu orele 07:15 ), la recomandarea medicului specialist dintre urmatoarele: Hidrokinetoterapie de grup in piscina de tratament cu apa termala la 36 grade C , aerosoli de grup (cu efect de salina), electroterapie (curenti interferentiali, curenti diadinamici, curenti tens, curenti trabert), magnetoterapie cu aparatura speciala de ultima generatie ASA PTM-QS si paturi cu aplicatori integrati, unde scurte cu aplicatori speciali de tip circuploda ( focalizeaza fluxul de inalta frecventa pe zona de tratament si creste eficienta tratamentului ), ultrasunete, aplicatii cu parafina (nu cu gel siliconic) preparata cu aparate speciale de sterilizare si pregatire a parafinei , laserterapie cu lasere MLS de mare putere, robotizate, baie galvanica, baie cu arome.
Persoanele care necesita tratament de specialitate, sunt rugate sa se prezinte la consultatia medicala cu documentele ce contin informatii cu privire la boala/bolile pe care doresc sa le trateze cat si pentru afectiunile asociate ( analize,radiografii,RMN, etc.)
Masa: Mic Dejun, Pranz si Cina - servite in sistem bufet suedez.
Camrerele sunt dotate cu un pat matrimonial sau twin si dispun de instalatie de aer conditionat, minibar, cablu TV, televizor, internet wireless gratuit, cu parola valabila pe durata sejurului, safe, telefon cu linie directa si o baie cu cabina de dus.
Camerele cu balcon si cu vedere front view sunt limitate ca numar si se ofera in limita disponibilitatii.
Hotelul nu dispune de paturi suplimentare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.