Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

INFORMATII GENERALE
Armand Apartments se afla in Eforie Nord, la mai putin de 1,5 km de baile de namol de la Lacul Techirghiol si la aproximativ 500 de metri de plaja Debarcader.

FACILITATI UNITATE
Dotari generale: Constructia este compusa din doua corpuri situate la 100 m unul de celalalt, primul la intersectia strazilor Armand Calinescu si A.I.Cuza si al doilea pe strada Egretei, o zona linistita, putin circulata si foarte aproape de mare si de faleza din zona Steaua de Mare - Debarcader (port Belona) - Acapulco. Complexul de apartamente dispune de parcare si lift.

DESCRIERE CAMERE
Toate apartamentele de la parter propuse pentru inchiriere au 2 camere standard, ele sunt compuse din dormitor cu pat matrimonial, living cu canapea extensibila confortabila, zona de servit masa si baie cu cabina dus. Fiecare dintre ele are o curte proprie, amenajata cu mobilier de terasa.
Studiourile sunt compuse din kitchineta utilata, pat matrimonial si pat suplimentar , baie proprie si balcon cu mobilier adecvat.
Apartamentul Extralarge Lifestyle este situat la etaj superior, compus din 2 camere foarte mari, zona de luat masa cu bucatarie,
masina de spalat, baie proprie si balcoane cu terase amenajate cu mobilier specific.
Apartamentele exclusive cu 3 camere sunt compuse din doua dormitoare cu paturi matrimoniale, living cu canapea extensibila si bucatarie, bai cu cabina de dus si deasemenea balcoane cu mobilier adecvat. Aceste apartamente au in dotare si masini de spalat.,
Dotarile standard: kitchineta utilata si frigider, Tv led, wi fi , aer conditionat, uscator de par.

LOCALIZARE
Unitatea este situata la aproximativ 500 de metri de plaja Debarcader, in zona de nord a statiunii Eforie Nord.
Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie