Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL TTS - WELLNESS SPA.


Descriere

INFORMATII GENERALE:
Wellness inseamna un stil de viata sanatos, armonie, vitalitate, energie, relaxare si stare de bine; wellness in plina armonie cu trupul, mintea si sufletul.
Centrul nostru wellness, intr-o atmosfera aparte si o oaza de linite, va rasfata cu masaj de relaxare, exfoliere (SCRUB) corporala la dus VICHY, piscina interioara deschisa pana seara tarziu, masaj facial si capilar, sauna si salina cu sare de Himalaya.

Tratamentul balnear, cu rezultate exceptionale in cazul bolilor cardiovasculare, constituie una dintre principalele atractii turistice care a facut din orasul Covasna o statiune de interes national, lansata si pe piata internationala, recunoscuta ca fiind statiunea inimii sau Orasul celor 1000 de izvoare.
Astfel, HOTELUL TTS SPA - WELLNESS COVASNA ofera turistilor o gama larga de tratamente balneoclimaterice cum ar fi: tratatament factori naturali (bai CO2, mofete), electroterapie (realizata cu ajutorul curentilor de joasa frecventa, de medie frecventa si de inalta frecventa), hidroterapie, termoterapie, kinetoterapie, terapia cu inhalatii si aerosoli, masaj medical.


DESCRIERE CAMERE: sistem de climatizare, cablu TV cu pachet de peste 100 de programe, internet Wireless gratuit, linie telefonica, minibar, baie cu dotari full (fiecare vas WC cu functie de bideu, cada/cabina de dus,uscator de par, produse cosmetice, etc), seif, halat de baie, papuci, facilitati pentru prepararea ceaiului, detectoare de fum, patut copil la cerere, fier de calcat si masa de calcat la cerere.


LOCALIZARE: pe strada Valea Zanelor vis-a-vis de Hotel Clermont.

ATRACTII TURISTICE: plimbare cu mocanita, vulcanul Balta Dracului, Valea Zanelor, Cetatea, Cheile Varghisului, atelierul de fierarie de la Talisoara, cetatea Ika, Castelul contelui Kalnoky.

FACILITATI EVENIMENTE: .Hotelul TTS Spa Wellness Covasna dispune de 2 sali de conferina situate la etajul IV si facilitati de coffe break.
Salile sunt dotate cu scaune cu tablia pentru scris, birou pentru lector, videoproiector, sistem de sonorizare, flipchart cu toate consumabilele necesare.
Salile noastre de conferina pot sa gazduiasca evenimente de pana la 100 persoane, avand acces la internet Wi Fi; Salile sunt indicate pentru seminarii, prezentari din domeniul vanzarilor, conferine de presa, prezentari,training-uri, interviuri, etc.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie