Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

INFORMATII GENERALE: Cu un centru de tratament care valorifica factorii naturali terapeutici specifici zonei, inclusiv apele minerale si gazul mofetarian, recunoscute pentru ameliorarea afectiunilor cardiovasculare si reumatice. Incepe-ti sejurul la Bacolux Santis, intr-un decor ideal de relaxare si atmosfera linistita.


FACILITATI UNITATE: Baza de tratament ofera bai cu ape minerale, mofete si numeroase alte terapii balneo, personal medical specializat si aparatura moderna. Centrul Balneo renovat si modernizat te asteapta cu servicii complete pentru relaxare si tratament. Indiferent daca te confrunti cu probleme de sanatate sau pur si simplu doresti o evadare relaxanta, vei gasi la noi conditiile necesare pentru revitalizarea corpului si a mintii.
Program Centru Balneo: 07:30 - 16:00
In jurul statiunii Covasna, se gasesc peste 1.000 de izvoarede apa minerala, o mare parte din ele fiind cunoscute de pe vremea romanilor. Originea acestora este in cea mai mare parte legata de activitatea post-vulcanica a zonei.

Principalele beneficii ale apei minerale sunt in tratarea afectiunilor cardiovasculare.
Mofetele sunt emanatii de gaze naturale provenite din sursa ulcanica si au un continut de 95 - 98 % bioxid de carbon. Acestea pot aparea prin crapaturile scoartei terestre in fazele finale ale activitatii vulcanice, prin foraje, prin degazeificarea apelor minerale, sau pot fi facute artificial. Pentru tratamente de recuperare si preventie a diverselor afectiuni in cele mai bune conditii, baza noastra de tratament dispune de:

  • Medic balneolog si personal medical specializat (asistente, kinetoterapeut, maseuri)
  • Cabinete de fizioterapie, hidroterapie si masaj, moderne si spatioase
  • Aparatura de electroterapie si alte facilitati pentru terapii, de ultima generatie

DESCRIERE CAMERE:

Camera standard - 5 camere matrimoniale 55 camere twin, pot acomoda max. 2 adulti si 1 copil pana la 14 ani. Camera Standard ofera unspatiu confortabil si primitor, perfect pentru o sedere relaxanta. Aceastacamera dispune de un pat matrimonial generos sau doua paturi twin. Camera family - 4camere family pot acomoda max. 2 adulti si 2 copii pana la 14 ani. CameraFamily ofera un spatiu generos, creat special pentru confortul si relaxareaintregii familii. Aceasta camera este ideala pentru doi adulti si un copil depana la 14 ani, asigurand toate facilitatile necesare pentru o sedere placutasi confortabila.
Suita - 4 suite pot acomoda max. 2 adulti si 2 copii pana la 14 ani sau 3 adulti. Ideala pentru doi adulti si doi copii de pana la 14 ani, aceasta suitadispune de toate facilitatile necesare pentru o sedere placuta si memorabila.Dormitorul este echipat cu un pat matrimonial confortabil, in timp ce livinguleste mobilat modern si confortabil, perfect pentru momentele de relaxare infamilie. Canapeaua extensibila din living ofera un loc ideal pentru copii


LOCALIZARE: In apropierea partiei de ski si a lacului Chiurus, hotelul este amplasat intr-un loc linistit pentru a iti recupera starea de binesi sanatatea.


ATRACTII TURISTICE: plimbare cu mocanita, vulcanul Balta Dracului, Valea Zanelor, Cetatea, Cheile Varghisului, atelierul de fierarie de la Talisoara, cetatea Ika, Castelul contelui Kalnoky.

SERVICII DE MASA Cu un design ce pastreaza liniile elegantei clasice, restaurantul se aliniaza standardelor Bacolux Hotels Romania pentru savoarea gustului, imbinand bucataria traditionala cu cea internationala, astfel incat experienta de aici sa valorifice atat preparatele locale cat si sa raspunda, in acelasi timp, celor mai variate gusturi. Restaurantul dispune de 200 locuri, ceea ce il face un loc ideal pentru evenimente corporate si private, aducand impreuna peisajele spectaculoase ale zonei cu experienta culinara deosebita pentru a crea evenimentul perfect.






Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie