Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Resortul Casa Timiș este un spațiu privilegiat, de schimburi și împărtășiri în jurul unei pasiuni legate de ospitalitate, de tradiții, de vinuri și de natură. O sărbătoare a prezentului, care la noi e sinonimă cu „bucuria de a trăi”. Tot ce se petrece aici este despre suflet și dedicare și poartă dorința de a pune în valoare o parte din identitatea românească, pornind de la o tradiție bogată, ai cărei transmițători vrem să fim.

Ospitalitatea de familie, serviciile impecabile, gastronomia cu suflet sunt parte din ființa și ethos-ul nostru dar și din terroir-ul nostru. Întregul proiect este o extensie a valorilor familiei mele și a valorilor mele personale. Este proiectul meu de suflet, proiect căruia i-am dedicat ultimii 4 ani din viața mea. Ani în care pot să spun cu imensă bucurie și mândrie că am schimbat geografia și energia locului și am pus pe harta ospitalității românești un proiect irepetabil.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Bar
Wi-Fi
Canale TV copii
Acces pe baza de card
Fumatul interzis
Monitorizare video zone comune
Camere izolate fonic
Parcare cu valet
Jacuzzi
Umbrele de soare
Mini Golf
Aer condiționat
Grădină
Terasă
Facilități masă evenimente
Sală conferință
Șezlonguri
Alarmă fum
Terasă acoperită
Serviciu curățenie
Zonă fumători
Facilități camere VIP
Parcare păzită
Serviciu curățătorie
Acces pe bază de cartelă
Piscină
Saună
Loc de joacă copii
Serviciu lustruire încălțăminte
Prosoape plajă

Locatie