Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Paunasul Codrilor

   Strada Păunașul Codrilor, Campulung Moldovenesc Vezi locatia pe harta

Descriere

Conceptul Păunaşul Codrilor vine în întâmpinarea voastră începând din anul 2021, cu frumuseţile locului şi facilităţi de 4*.

Zonă: Situată în Câmpulung Moldovenesc (jud. Suceava), la doar 6 km de pârtia de ski Rarău, unitatea de cazare Păunaşul Codrilor are o poziţionare specială şi un potenţial turistic ridicat datorită zonei muntoase şi a purităţii aerului.

Camere: Unitatea vă pune la dispoziţie 5 camere duble şi 4 apartamente, special dotate pentru a satisface cerinţele fiecăruia. Oaspeţii se pot bucura de aer condiţionat, smart TV (LCD), espressor de cafea, mini-frigider, internet WI-FI gratuit.

Restaurant: Păunaşul Codrilor urmează să deschidă un restaurant cu meniu specific local şi internaţional.

Confort: Confortul, dotările şi serviciile oferite vor face ca perioada petrecută la noi să fie una de relaxare, contribuind la succesul vizitei dumneavoastră.

Vă punem la dispoziţie contracost acces la saună cu ciubăr şi vestiare. Acces gratuit la foişor cu grătar şi parcare privată.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Bar
Wi-Fi
Acces pe baza de card
Seif
Fumatul interzis
Monitorizare video zone comune
Monitorizare video exterior
Monitorizare video 24h
Terasă
Grădină
Recepție
Cameră depozitare bagaje
Terasă acoperită
Sală conferință
Aer condiționat
Alarmă fum
Parcare păzită
Alarmă
Serviciu curățătorie
Facilități grătar

Locatie