Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL PHOENIX CONFERENCE SPA BUZIAS


Descriere

Hotel Phoenix de 4 stele din Buzias se afla intr-o zona plina de verdeata, in nordul statiunii, langa Hotel Parc. Hotel Phoenix foloseste baza de tratament a hotelului Parc.
Hotel Phoenix Conference and Spa Buzias asigura servciii de cazare in 43 de camere double ce pot fi valorificate si in regim single, 2 apartamente.Toate camerele au in dotare: tv lcd, sistem de climatizare, seif, minibar, linie telefonica directa, uscator de par, internet wi-fi GRATUIT.


Restaurantul hotelului ofera diversitate,de la pranzuri de afaceri la mese traditionale si poate primi pana la 80 de persoane.
Conferintele si evenimentele de pana la 312 persoane pot fi gazduite in cadrul Centrului International de Conferinte, aflat in imediata apropiere a hotelului. Centrul asigura toate serviciile si dotarile necesare unui eveniment business.
La numai 80 de metri de hotel, in cadrul Hotelului Parc se gasesc spatii de petrecere a timpului liber, atat pentru relaxare cat si pentru miscare (Centrul Spa): piscina semiolimpica, jacuzzi, sauna umeda si uscata, sala de fitness.
Tratament: hipertensiune arteriala, circulatie periferica, si afectiuni asociate cardiopatiei ischemice, bai cu dioxid de carbon, mofete, proceduri: bai cu apa minerala in cada (26 cabine), fizioterapie (16 cabine) hidroterapie, gimnastica medicala, masaj, sauna, EKG, cura interna, cura de teren.
Buziasul este singura statiune de interes national din vestul tarii care are ca profil terapeutic bolile cardiovasculare, folosind in procedurile de tratament factorii naturali de cura, la care pacientii nu au acces in cabinetele de fizioterapie sau sectiile de recuperare din orase sau din bazele de tratament al altor statiuni: Apa minerala carbogazoasa folosita in cura externa sub forma de bai cu apa minerala incalzita si in cura interna de la buvetele din parc; Aeroionozarea, concentratia aerului similara unei altitudini de 1000 m, desi statiunea este situata la o altitudine de 128 m, bioclimatul fiind propice pentru tratament si odihna.
Grupe de afectiuni ce se pot trata: cardiovasculare (arteriopatie obliteranta, arteriopatie ischemica cronica, hipertensiune arterial, valvulopatii, boli ale venelor), neurologice, digestive, afectiuni renale, circulatorii.


Dintre statiunile cu profil cardiovascular, Buziasul dispune de bioclima cea mai potrivita pentru odihna, iar aeroionizarea constituie prin ea insasi o forma de tratament in afectiunile cardiovasculare.


Mesele se acorda in unitatea restaurant Hotel Parc, categoria I, in sistem a la carte.DESCRIERE OFERTE


Creeaza-ti propria vacanta (tratament) cu trimitere - Pensiune completa
Include: cazare cu pensiune completa (mic dejun, pranz si cina meniu fix), tratament (3 proceduri / zi de luni pana vineri) / adulti, acces la centrul SPA (piscina, sauna, jacuzzi, sala fitness). Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie. Pentru copii se va prezenta in mod obligatoriu, la receptie, certificatul de nastere.Creeaza-ti propria vacanta (tratament) fara trimitere - Pensiune completa
Include: cazare cu pensiune completa (mic dejun, pranz si cina meniu fix), tratament (3 proceduri / zi de luni pana vineri) / adulti, acces la centrul SPA (piscina, sauna, jacuzzi, sala fitness). Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie). In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie. Pentru copii se va prezenta in mod obligatoriu, la receptie, certificatul de nastere.Creeaza-ti propria vacanta (SPA) - Pensiune completa
Include: cazare cu pensiune completa (mic dejun, pranz si cina meniu fix), acces la centrul SPA (piscina, sauna, jacuzzi, sala fitness). Pentru copii se va prezenta in mod obligatoriu, la receptie, certificatul de nastere.

1 persoana TRATAMENT, 1 persoana SPA - Pensiune completa
Include: cazare cu pensiune completa (mic dejun, pranz si cina meniu fix), tratament (3 proceduri / zi de luni pana vineri) pentru 1 persoana, acces la centrul SPA (piscina, sauna, jacuzzi, sala fitness). Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie. Pentru copii se va prezenta in mod obligatoriu, la receptie, certificatul de nastere.
Check-in: 16:00
Check-out: 12:00

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.