Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Parc a fost renovat in 2006-2007. Hotelul este situat la 800 m de centrul statiunii si 2,5 km de gara.
Hotel Parc are in total 140 camere dintre care 109 camere twin, 27 camere cu pat matrimonial si 4 apartamente.

Mesele se acorda in unitatea restaurant Parc, categoria I, in sistem a la carte.

Servicii gratuite: trezirea turistilor, presa.


Tratament: hipertensiune arteriala, circulatie periferica, si afectiuni asociate cardiopatiei ischemice, bai cu dioxid de carbon, mofete, proceduri: bai cu apa minerala in cada (26 cabine), fizioterapie (16 cabine) hidroterapie, gimnastica medicala, masaj, sauna, EKG, cura interna, cura de teren.
Buziasul este singura statiune de interes national din vestul tarii care are ca profil terapeutic bolile cardiovasculare, folosind in procedurile de tratament factorii naturali de cura, la care pacientii nu au acces in cabinetele de fizioterapie sau sectiile de recuperare din orase sau din bazele de tratament al altor statiuni: Apa minerala carbogazoasa folosita in cura externa sub forma de bai cu apa minerala incalzita si in cura interna de la buvetele din parc; Aeroionozarea, concentratia aerului similara unei altitudini de 1000 m, desi statiunea este situata la o altitudine de 128 m, bioclimatul fiind propice pentru tratament si odihna.
Grupe de afectiuni ce se pot trata: cardiovasculare (arteriopatie obliteranta, arteriopatie ischemica cronica, hipertensiune arterial, valvulopatii, boli ale venelor), neurologice, digestive, afectiuni renale, circulatorii.


Dintre statiunile cu profil cardiovascular, Buziasul dispune de bioclima cea mai potrivita pentru odihna, iar aeroionizarea constituie prin ea insasi o forma de tratament in afectiunile cardiovasculare.

DESCRIERE OFERTE


Creeaza-ti propria vacanta (tratament) cu trimitere - Pensiune completa
Include: cazare cu pensiune completa (mic dejun, pranz si cina meniu fix), tratament (3 proceduri / zi de luni pana vineri) / adulti, acces la centrul SPA (piscina, sauna, jacuzzi, sala fitness). Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie. Pentru copii se va prezenta in mod obligatoriu, la receptie, certificatul de nastere.Creeaza-ti propria vacanta (tratament) fara trimitere - Pensiune completa
Include: cazare cu pensiune completa (mic dejun, pranz si cina meniu fix), tratament (3 proceduri / zi de luni pana vineri) / adulti, acces la centrul SPA (piscina, sauna, jacuzzi, sala fitness). Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie). In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie. Pentru copii se va prezenta in mod obligatoriu, la receptie, certificatul de nastere.Creeaza-ti propria vacanta (SPA) - Pensiune completa
Include: cazare cu pensiune completa (mic dejun, pranz si cina meniu fix), acces la centrul SPA (piscina, sauna, jacuzzi, sala fitness). Pentru copii se va prezenta in mod obligatoriu, la receptie, certificatul de nastere.

1 persoana TRATAMENT, 1 persoana SPA - Pensiune completa
Include: cazare cu pensiune completa (mic dejun, pranz si cina meniu fix), tratament (3 proceduri / zi de luni pana vineri) pentru 1 persoana, acces la centrul SPA (piscina, sauna, jacuzzi, sala fitness). Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie. Pentru copii se va prezenta in mod obligatoriu, la receptie, certificatul de nastere.Check-in: 16:00
Check-out: 12:00

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.