Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PRINCE RESIDENCE

   Strada Principatele Unite, Bucuresti Vezi locatia pe harta


Descriere

Situat in centrul Bucurestiului, Piata Unirii, intr-o zona verde, departe de agitatia orasului cu vedere catre Patriarhia Romana, la cativa pasi distanta de Casa Poporului (Palatul Parlamentului), un loc care a mai pastrat fragmente din istoria scrisa in urma cu multa vreme, PRince Residence este locul ideal unde sa stai in capitala, sedere care va fi cu adevarat relaxanta si linistita.

In inima Bucurestiului, PRince Residence s-a dezvoltat in jurul unei vile cu o istorie incepand din secolul 19. In prezent este una dintre cele mai impresionante cladiri, restaurata in 2004.

PRince Residence a fost deschis in Decembrie 2009 si a fost dezvoltat conform ghidului Ministerului Culturii din Romania, pentru a fi in armonie cu stilul si arhitectura zonei candva numita „Micul Paris”.

TD Green Srl este compania care administreaza locatie Prince Residence din ianuarie 2018, anul plin de sarbatoare pentru Principatele Romaniei, anul in care serbam unirea Principatelor Romane.

Prin serviciile pe care le oferim, profesionalismul personalului, pozitionarea centrala si caldura cu care ne primim intotdeauna clientii, ne asiguram ca va bucurati de zile foarte placute alaturi de noi. Clientii sunt primiti de catre echipa noastra intr-o atmosfera de liniste si ospitalitate..

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Aer condiționat
Camere nefumători
Grădină
Wi-Fi
Recepție
Cameră depozitare bagaje
Canale TV copii
Mobilier extern
Serviciu curățenie
Zonă fumători
Parcare pe stradă
Lift
Seif
Facilități persoane cu dizabilități
Țarc bebeluși
Bancomat

Locatie