Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

La Casa Nord dispune de 18 camere de închiriat din care 8 camere twin, 7 camere duble precum și 3 camere triple cu un număr total de 39 de locuri de cazare. Imobilul se află situat la numai 25 de minute de Aeroportul Internațional „Henri Coandă”, la 15 minute față de Gara de Nord și doar 10 minute față de Romexpo. Zona este deservită de o gamă largă de supermarketuri precum și de o infrastructură dezvoltată a mijloacelor de transport în comun, în apropiere găsindu-se stații de metru, tramvai sau autobuz.

Imobilul este renovat de curând toate camerele dispunând de AC si televizor LCD, cosmetice gratuite, cabină de duș și încălzire prin centrală proprie, fiecare camera fiind mobilată cu birou, șifonier și oglinda. Camerele destinate fumătorilor au balcon cu măsuță. Serviciul la recepție este non-stop, iar serviciul de „ WAKE-UP” poate fi oferit la cerere. Clienții beneficiază de parcare stradală supravegheată și nu în ultimul rând de cameră pentru depozitarea bagajelor


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Terasă
Wi-Fi
Recepție
Recepție 24h
Cameră depozitare bagaje
Mobilier extern
Terasă acoperită
Serviciu curățenie
Zonă fumători
Cafenea
Parcare pe stradă
Fumatul interzis
Monitorizare video zone comune
Monitorizare video exterior
Meniu copii

Locatie