Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

INFORMATII GENERALE
4Cardinals Hotel Boutique reprezinta o locatie premium intr-o cladire cu personalitate, conservand stilul, eleganta si rafinamentul.
4Cardinals Hotel Boutique se adreseaza atat oaspetilor ce se afla in Brasov in interes de afaceri, cat si celor ce cauta cateva zile de relaxare, oferindu-le intimitate, confort, stil si personalitate.

DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
4Cardinals ofera servicii de cazare in 15 camere spatioase si confortabile, individualizate prin mobilier, accesorii si design. In plus, ofera oaspetilor un lounge intim pentru servirea micului dejun delicios, impreuna cu supraveghere video pentru parcarea gratuita si statia de incarcare electrica.

FACILITATI UNITATE
Salon de mic dejun
Supraveghere video
Parcare gratuita
Statie de incarcare electrica pentru autoturisme
Aer conditionatCurte

DESCRIERE CAMERE
Camera dubla sau twin STANDARD - 8 - 20 mp
Camera dubla sau twin SUPERIOARA - 5 - 30 mp
Camera PREMIUM - 2 - 35 mp
Dotari camere: pat dublu sau twin, internet wireless, aer conditionat, welcome kit (cafea, ceai), baie cu dus, uscator de par, cosmetice in baie. Doar unele camere au balcon (1 premium). In camerele superior papuci de unica folosinta; in camerele premium papuci de unica folosinta si halat de baie.

SERVICII DE MASA
Micul dejun se asigura in salonul special destinat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie