Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL NUFARUL


Descriere


Hotel Nufarul este recomandat turistilor care doresc o atmosfera mai intima insa fara sa renunte la locatia centrala in apropierea Strandului Apollo. Ofera sejururi de:

Sejur ODIHNA - minim 2 nopti
Sejur cu TRATAMENT - minim 5 nopti

Facilitati unitate:

Tratament: se acorda in baza de tratament a hotelului Termal: hidroterapie (bai cu apa termala in bazine si vane, bai de plante, dus subacval, dus scotian, afuziuni, baie drenolimfatica); kinetoterapie in bazine cu apa termala si vane; elongatii; electroterapie (stanger, bai galvanice, diadinamice, ultrasunete, laser, curenti interferentiali, unde scurte, TENS, magnetodiaflux; inhalatii de aerosoli cu ape termale si medicamente; termoterapie (impachetari cu parafina); aromoterapie (bai cu arome, gimnastica relaxanta, masaj cu uleiuri); masoterapie (masaj general si partial, masaj relaxant si tonifiant; kinetoterapie.

Tratamentul balnear include consultatie medicala initiala, 15 de proceduri / 5 zile lucratoare (exceptie sambata, duminica si sarbatorile legale; procedurile din zilele exceptate se vor reprograma; asistenta medicala permanenta).

Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.
Turistii cazati in cadrul Hotelului Nufarul au acces gratuit la piscinele hotelului Termal.

Descriere camere: Hotelul are 68 camere duble, unele camere au balcon, 4 camere single si 4 apartamente. Camerele duble au ca dotare pat matrimonial sau twin, mocheta, aer conditionat, doua fotolii, tv, telefon, minibar, internet Wi-Fi, baie cu cada, uscator de par. Halate de baie si papuci de camera.

Atractii turistice: Pestera Ursilor (86 km de Oradea), Stana de Vale (statiune pentru sporturi de iarna), Pesterile din Muntii Apuseni, orasul Oradea, avenul de la Beftia, rezervatia naturala Nimphaea Lotus Thermalis de la Baile 1 Mai.

Politici hotel:
Check-in incepand cu orele 14:00; check-out pana la orele 12:00.
Nu se accepta accesul cu animale de companie. La receptie se achita taxa speciala de promovare turistica - 1% din valoarea primei nopti de cazare.

Facilitati evenimente: O sala de conferinte de 20 locuri.
Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.