Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL MURES


Descriere

HOTELUL ESTE INCHIS IN PERIOADA 20.11.2022-01.04.2023

Hotelul dispune de baza de tratament, piscina exterioara piscina interioara. Sunt disponibile urmatoarele oferte:
- Sejur ODIHNA - minim 2 nopti
- Sejur TRATAMENT - minim 5 nopti

Facilitati unitate: hidroterapie (bai cu apa termala in bazine si vane, bai de plante, dus subacval, dus scotian, jacuzzi, afuziuni, baie drenolimfatica); kinetoterapie (in bazine cu apa termala si vana); elongatii (subacvale si pe masa); electroterapie (Stanger, bai galvanice, diadinamice, ultrasunete, laser, unde scurte, TENS, magnetodiaflux, interferentiali); inhalatii aerosoli cu ape termale si medicamente; termoterapie (impachetari cu parafina); aromoterapie (bai cu arome, gimnastica relaxanta, masaj cu uleiuri); masoterapie (masaj general si partial, relaxant si tonifiant); tratamente cu produse Gerovital si Aslavital in bazele de tratament ale hotelurilor Termal-Nufarul si Poienita.Tratamentul balnear include consultatie medicala initiala, 15 proceduri/ 5 zile lucratoarea (exceptie sambata, duminica si sarbatorile legale; procedurile prescrise se vor reprograma; asistenta medicala permanenta).

Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.

Descriere camere: Hotelul dispune de 290 de camere duble si 70 camere single.
Camerele duble sunt dotate cu pat matrimonial sau twin, tv, balcon, telefon, fotolii si masuta de cafea, baie proprie cu cada.

Atractii turistice: Pestera Ursilor, statiunea Stana de Vale, orasul Oradea, avenul de la Beftia, rezervatia naturala Nimphaea Lotus Thermalis de la Baile 1 Mai.

Politici hotel: Check-in incepand cu orele 14:00; check-out pana la orele 12:00.
La receptie se achita taxa speciala de promovare turistica - 1% din valoarea primei nopti de cazare.

Facilitati evenimente: Hotelul are 4 sali de conferine (200, 100, 70 si 30 locuri).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.