Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Lara Barut Collection

Descriere

Hotel AMC Royal and Spa 5 - Hurghada - Egipt

Prezentare oficiala: https://amc-royal-hotel-spa-hurghada.business.site/?utm_source=gmbutm_medium=referral

Este un hotel pe plaja util pentru relaxare si pe langa cele 4 restaurante cu o bogata lista de meniuri turistii pot petrece o superba vacanta.
Localizare: Distanta fata de paja si alte locuri de accesAlahyaa district, Hurghada, Red Sea Egypt

Hotel AMC Royal and Spa 5 - Hurghada - Egipt se afla plaja cu nisip.

Hotelul este pe plaja inconjurat de o mica gradina. Statiunea turistica EL Gouna se afla la doar 17km/22min/sens cu masina, Hurghada Paradise Bazar la 25km/30min/sens cu masina.
Relaxare Hotelul situat pe plaja privata si aici turistii pot practica diferite activitati pentru petrecerea timpului liber cum ar fi scufundari, snorkeling si alte activitati acvatice. Pentru cei ce sunt pentru prima data in Egipt recomandam vizitarea pietei (la 11 km de hotel) si o relaxanta plimbare pe promenada.

Servicii de masa
: Bucataria hotelului serveste meniuri variate in regim bufet, din bucataria internationala (chinezeasca, indiana, mediteraneana, asiatica si locala) la restaurantul Blue Lagoon. Pentru iubitorii de restaurante A la carte recomandam, restaurantul Palm Island, cu specialitati italienesti, restaurantul The Cesar si cu specialitati marine (fructe de mare, sushi) la restaurantul Kona Kai.

La barurile hotelului Sphinx Bar, Pool Bar, Beach Bar se pot servi cocktailuri. Recomandam sa comandati si specialitati locale.

Servicii pentru copii:
Copii se pot simti ca si acasa alaturi de parinti, au colt de joaca special amenajat pentru ei. Dar se poate apela si la spatiile de joaca de la plaja.

Facilitati hotel: Este un hotel ce cuprinde doua cladiri paralele, intre care se ragaseste piscina si sunt perpendicular pozitionate spre plaja si ofera o mica gradina cu palmieri. Aici gasim doua piscine (cea in aer liber deschisa tot timpul cu sezlonguri, tobogan cu apa si una pentru copii tot in aer liber, cu sezlonguri si un mic tobogan).
In aceasta parte a hotelului se afla un mic aqua park. Iubitorii de Spa se pot rasfata la un program de masaj, hammam, jacuzii, salon de infrumusetare. Turistii activi pot folosi cu incredere sala de sport Royal Gym.
Alte activitati ce se pot realiza in hotel sunt cine tematice seara, camera de jocuri. Pentru petrecerea timpului liber sunt bine venite cateva minute de aerobic, muzica live, divertisment, practicarea unor jocuri clasice (billiard, tenis de masa).

Camerele moderne sunt cu un aspect placut, Wi Fi in zona publica si este gratuit, baie privata, uscator de par, minibar, seif in camera, TV, pat suplimentar la cerere. Structura camerelor se imparte in: camere standard (33m2), camere standard triple (34m2), Suite (54 m2) formate dintr-un dormitor si o camera de zi, si honey moon room care se ofera doar la cerere.
Animale de companie nu sunt premise. Hotelul ofera si parcare pentru cei care vor inchiria masina pe perioada sejurului. Este interzis fumatul in spatiile publice si private. Hotelul poate fi accesat si de persoanele ce folosesc scaun cu rotile.

Facilitati camere: Hotelul are 400 camere in cele doua corpuri de cladire cu 5 etaje. Camerele au balcon cu orientare spre Marea Rosie, spre picina si spre tarm. Camerele moderne sunt cu un aspect placut, (Wi Fi in zona publica si este gratuit), baie privata, uscator de par, minibar, seif in camera, TV, pat suplimentar la cerere.
Structura camerelor se imparte in: camere standard (33m2), camere standard triple (34m2), Suite (54 m2) formate dintr-un dormitor si o camera de zi, si honey moon room care se ofera doar la cerere.

Conditii si facilitati copii: Copii se pot simti ca si acasa alaturi de parinti, au colt de joaca special amenajat pentru ei. Dar se poata apela si la spatiile de joaca de la plaja.

Pentru a petrece o vacanta pe malul Marii Rosii si a gusta din mancarurile traditionale, va recomandam Hotel AMC Royal 5 - Hurghada - Egipt.


**********
**********
INFORMATII UTILE INAINTE DE CALATORIE:

Pentru Turcia PASAPORTUL trebuie sa fie valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in tara!
Rugam turistii sa pastreze biletele de avion-charter primite de la agentie mai ales pentru zborul de retur din Antalya. Verificarile sunt riguroase si biletele necesare!

Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Procentele de early-booking pot suferi modificari in orice moment (in sensul majorarii sau micsorarii reducerii) si sunt dictate de hotelieri. Va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a preturilor.

Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa detina pasaport individual; sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera. In cazul in care numele de familie al copilului nu coincide cu numele de familie al ambilor parinti, acestia trebuie sa prezinte la serviciul frontiera certificatul de casatorie. Este obligatia turistilor sa verifice valabilitatea documentelor de calatorie si sa se asigure ca detin toate actele necesare calatoriei. Agentia nu raspunde in cazul in care documentele sunt incomplete sau nu sunt valabile.

OBSERVATII:
- Pentru infanti (0 a 1,99 ani) nu se achita taxe de aeroport. Pentru patut se achita un supliment, in functie de hotel (tarife la cerere).
- Clasificarea pe stele a hotelurilor din oferta este cea atribuita oficial de autoritatile de resort din Turcia.
Aceste standarde sunt specifice pentru Turcia si nu corespund sau nu pot fi echivalate cu standardele din alte tari. Facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale.
- Descrierile hotelurilor cuprinse in acest material sunt valabile la data publicarii ofertei; in consecinta, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru eventualele neconcordante in privinta facilitatilor hotelului sau ale camerei.
- Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului, asistat de reprezentant;
- Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera de hotel, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, prosoape la plaja, aer conditionat etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. De asemenea, hotelurile pot solicita turistilor sa achite un depozit (cash sau cu carte de credit) pentru eventualele cheltuieli efectuate pe durata sejurului.
- In prima zi de sejur, cazarea incepe dupa ora 14:00. In ultima zi de sejur, cazarea se incheie inainte de ora 11:00.
- Agentia nu este raspunzatoare pentru modificarile orarului de zbor sau pentru intarzieri, acestea fiind in responsabilitatea companiei aeriene si a autoritatilor aeroportuare.
- Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport, in situatia in care aceasta masura este impusa de compania aeriana.
- Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele modificari ale orarului de zbor.
- In situatia in care turistul achizitioneaza bilete de avion pe zboruri interne iar acestea nu mai corespund noului orar de zbor al cursei internationale, agentia nu are obligatia de a suporta eventualele diferente de pret ocazionate de reemiterea biletelor pe cursa interna; daca circuitul se anuleaza din cauza neintrunirii grupului minim, agentia nu este obligata sa suporte costul respectivelor bilete de avion.
- In situatia de suprarezervare (overbooking) a unui hotel, determinata de activitatea hotelierilor, inainte sau dupa inceperea calatoriei, agentia este obligata sa ofere o alta varianta de hotel in aceeasi zona sau intr-o zona cat mai apropiata, la aceeasi categorie sau de o categorie superioara fara sa modifice pretul.
- Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Procentele de early-booking pot suferi modificari in orice moment (in sensul majorarii sau micsorarii reducerii) si sunt dictate de hotelieri. Va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a preturilor.
- Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentia locala. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentie. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local.
- Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
- Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

CONDITII OFERTA EARLY BOOKING:

TERMENE DE PLATA:

Conditii de rezervare valabile pana la data de expirare a Early Bookingului.
a 30% avans la rezervare;
a diferenta se achita cu pana la 30 de zile inainte de plecare.

Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii.
Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
In cazul anularii excursiei de catre turistul inscris, penalizarile sunt:

30% dupa confirmarea rezervarii;
100% din pretul pachetului de servicii turistice daca anularea se face cu mai putin de 30 zile inainte de inceperea sejurului.

Aceste conditii sunt standard si se pot modifica in cazul in care hotelul sau furnizorul de servicii la sol impune conditii speciale de anulare.

CONDITII DE ACORDARE A REDUCERII EARLY BOOKING (EB):
Reducerea EB este inclusa in pachet, iar procentul precizat se aplica numai serviciilor de cazare;
Orice modificare reprezinta anularea rezervarii cu penalizari si refacerea acesteia la pretul si conditiile din momentul reinscrierii; Nerespectarea conditiilor de plata aplicate rezervarilor tip EB conduce la modificarea pretului pachetului conform ofertei standard.

CONDITII GENERALE DE ANULARE / PENALIZARI OFERTA STANDARD:
- 30% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 89 zile - 60 zile inaintea plecarii;
- 60% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile - 30 zile inaintea plecarii;
- 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii.

Aceste conditii sunt standard si se pot modifica in cazul in care furnizorul de servicii la sol impune conditii speciale de anulare.

NOTIFICARI SUPLIMENTARE VALABILE PENTRU TOATE TIPURILE DE OFERTE:
- Orice modificare de nume sau tip de camera efectuata dupa inscriere dar inainte de emiterea documentelor de calatorie se va confirma sau infirma in functie de conditiile furnizorilor prestatorului si va fi supusa platii unei taxe de modificare de 10 euro/camera.
- Schimbarea perioadei, a hotelului sau a destinatiei este considerata anulare (cu penalizarile aferente) si refacerea rezervarii in noile conditii de comercializare si de pret.
Atat pentru ofertele EARLY BOOKING cat si pentru ofertele STANDARD, penalizarea se calculeaza in procent 100%:
- in cazul anularii rezervarii cu mai putin de 31 zile inainte de data plecarii;
- in cazul in care calatorul nu se prezinta la program;
- in cazul in care calatorul nu este lasat sa treaca una din frontierele de pe traseul excursiei, din motive care sunt legate exclusiv de persoana sa sau din motive care nu pot fi imputate Agentiei;
- in cazul in care calatorul nu respecta conditiile generale ale Agentiei, prezinta acte incomplete sau false, nu are pasaport sau nu achita integral excursia in termenele stipulate;
Aceste penalizari se aplica la pretul pachetului de calatorie. Toate sumele mentionate mai sus se vor retine de catre Agentie din avansul sau pretul total al pachetului de servicii de calatorie achitat de calator, fara a fi necesara interventia instantelor de judecata.
Aceste conditii de plata si penalizari sunt general valabile.
Ofertele speciale pot avea conditii de plata si retragere specifice. Aceste conditii speciale sunt communicate odata cu oferta si fac parte integrala din contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice.
Aceste conditii sunt standard si se pot modifica in cazul in care furnizorul de servicii la sol impune conditii speciale de anulare.

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.