Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL CENTRAL


Descriere

INFORMATII GENERALE
Forma, marimea si culoarea fiecarui element (parterul si etajul 2 - rosu, etajul 1 - alb, etajul 3 - verde), de la piesele de mobilier, amenajarile interioare, dotarile tehnico-sanitare pana la obiectele decorative, au fost astfel alese incat sa ofere turistilor sentimentul de relaxare si odihna.

FACILITATI UNITATE
Dotari generale: restaurantul dispune de scaune pentru copii, parcare proprie, loc de joaca pentru copii -amenajat langa terasa restaurantului, salon de infrumusetare si relaxare, bar, terasa cu vedere spre mare, lift, terasa-restaurant.
Sali de conferinta: 1 - o sala cu capacitate de maxim 50 de locuri, dimensiuni l= 5m, L=15m, intrarea in sala este pe mijloc cu aranjament in forma de T, dotata cu: aer conditionat, videoproiector, retroproiector, ecran de proiecie, suport de flipchart.
Se accepta animale de companie pentru care se achita suplimentar.
Fitness/Wellness/Sport: piscina in aer liber - Fiesta del Mar: descoperita, situata in fata hotelului, catre mare, apa dulce, adancime - treptat de la 1m la 2m; dusuri, accesul si accesorii de plaja (sezlong, umbrela) gratuite, in limita disponibilitatilor, pentru turistii hotelului; program de functionare - 08.00-18.00.
Alte servicii suplimentare oferite turistilor:
- fara plata: informatii privind prestarea unor servicii, mijloace de transport, spectacole, starea vremii, trezirea clientilor la ora solicitata, pastrarea obiectelor de valoare in seif, transmiterea de mesaje, predarea si expedierea corespondentei clientilor, expedierea prin retur la domiciliu a scrisorilor sosite dupa plecarea clientilor, acordarea de medicamente si materiale sanitare in cadrul primului ajutor in caz de accidente, comenzi pentru taximetre, oferirea de material de propaganda si informare turistica, ; rezervari de locuri in alte unitati de alimentatie publica.
- cu plata : convorbiri telefonice si fax, minibar, inchiriere sala de conferinte, multiplicari de documente, organizare de banchete, receptii, mese oficiale.
Suplimentul pentru Vedere la Mare se va achita la receptie in functie de disponibilitate la momentul cazarii.
Tarife supliment vedere mare:
043.05-06.07 01.09-30.09 = 15.00 Lei/ camera/ noapte
07.07-31.08.2022 = 20.00 Lei/ camera/ noapte
REGULI HOTEL CENTRAL
- Cazarea se va face incepand cu ora 16.00 a zilei de incepere a sejurului si camera se va elibera pana la ora 12.00 a zilei de plecare din hotel. Prelungirea sederii dupa ora 12.00 se va face doar cu acordul hotelului si se va percepe o taxa suplimentara afisata la receptie.
- In momentul cazarii, turistii preiau inventarul afisat in camere si pot reclama in decurs de
maxim o ora nereguli privind integritatea acestuia. Dupa aceasta sunt direct responsabili pentru orice daune sau lipsuri.
- Este interzisa folosirea de aparatura pentru gatit sau incalzit in camerele de hotel si detinerea
de materiale periculoase, inflamabile sau toxice in camera de hotel.
- Vizitatorii care urca la camera trebuie sa se inregistreze la receptia hotelului in baza unui document de identitate.
- Toate persoanele care ocupa camera de hotel trebuie inregistrate la receptie. Pentru a
beneficia de gratuitatile sau reducerile pentru copii, se va prezenta la receptie copie dupa certificatul de nastere.
- Turistii trebuie sa respecte regulile hotelului privind animalele de companie.
- Este interzisa tulburarea linistii in hotel.
- Este interzis turistilor sa intre in restaurant si in hotel cu alimente sau bauturi achizitionate din alta locatie.
- Este interzis turistilor parasirea restaurantului cu alimente perisabile servite la micul dejun sau detinerea de alimente perisabile in camerele de hotel.
- Orice bun din dotarea hotelului deteriorat de catre client va fi achitat de catre acesta, conform tarifelor practicate la receptie.
In cazul nerespectarii prevederilor de mai sus, Hotel Central are dreptul de a sista prestarea serviciilor contractate catre client, fara a fi angajat la plata vreunei daune de orice natura ori returnarea contravalorii serviciilor neconsumate.

DESCRIERE CAMERE
Numar total camere: 122
Duble: 119
Dotari camere: aer conditionat, TV LCD cu televiziune prin cablu, frigider cu minibar, telefon cu acces international, balcon, baie cu dus; curatenia in camere: zilnic;
Apartamente: 3 - apartamentul este compus din living cu canapea extensibila si dormitor.

LOCALIZARE
Hotelul CENTRAL este situat in partea centrala a statiunii Mamaia, la 50 m de plaja, pe partea opusa fiind Lacul Siutghiol.

SERVICII MASA
se acorda in Restaurantul Central, categoria I, mic dejun bufet suedez in perioada 16.06- 15.09 si continental in perioadele 03.05-15.06 si 16.09-30.09. Pranzul si cina se asigura in sistem fisa cont-card client.

FACILITATI COPII
Copiii cu varsta cuprinsa intre 0- 6 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun, fara pat suplimentar asigurat.
Se va prezenta la recepie copie dupa certificatul de nastere.
Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.