Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

HOTEL METEOR este situat in centrul statiunii intre hotelurile Cometa si Capitol, la 20 de metri de plaja.
Acesta este o moderna structura de cazare compusa din 214 camere duble din care:188 sunt camere standard si 26 camere de lux, 9 garsoniere dispuse la parter si pe 8 nivele, 3 lifturi, receptie moderna. Toate spatiile de cazare au vedere laterala spre mare.

Va informam ca incepand cu sezonul 2021 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020 . Vor fi taxate toate persoanele cu varsta de 18 ani impliniti.
Facilitati hotel:
Restaurant cu capacitate de 300 de locuri;
Terasa cu 99 locuri, braserie pe plaja cu 96 locuri;
Sala de conferinte cu capacitate de 150 de locuri;
Gradina interioara, amenajata cu scaune, mobilier de gradina si umbrele;
Spatiu de joaca pentru copii;
Punerea la dispozitie a unui numar de 1 autoturisme de transport persoane (8 locuri / autoturism) pentru excursii la obiectivele turistice din zona, aflate in tara sau in strainatate;
Parcare cu plata;

Servicii gratuite:
Pastrarea obiectelor de valoare in seiful de la receptie. Hotelul este exonerat de raspundere in cazul in care turistii pastreaza obiectele de valoare si valorile in alt loc (camera, masina etc) decat in seiful de la receptie.
Jocuri de table, remi;
Informatii turistice, informatii CFR, informatii transport auto;
Primirea si predarea corespondentei;
Access internet;
MASA: Serviciile de masa se asigura in regim aa la carte' sau abufet suedez' micul dejun pentru un numar mai mare de 60 persoane.
Mic dejun - Pentru varianta micului dejun aa la carte a nu se aplica gratuitatea pentru un copil cu varsta pana la 7 ani.
Micul dejun bufet suedez este servit intre orele 07.30 - 09.30.
Servirea micului dejun in regim bufet va inceta la scaderea numarului de persoane inscrise. Copii cu varsta mai mare de 7 ani sau al doilea copil cu varsta mai mare de 2 ani platesc micul dejun integral.

Serviciile de bufet suedez vor fi achizitionate obligatoriu pentru toti membrii familiei, tinand cont de gratuitatile acordate.
Pranz si cina - bonuri valorice.
In incinta restaurantului sau in incinta parcului de joaca se pot organiza mese festive.
PACHETELE CU DEMIPENSIUNE SI PENSIUNE COMPLETA NU INCLUD MASA PENTRU COPII 0-12 ANI.
Camerele duble standard: dotate cu mobilier modern nou, TV, minibar, baie cu dus, balcon, aer conditionat, plasa impotriva insectelor, uscator de par in fiecare baie, mobilier de balcon (masuta cu doua scaune). Toate camerele au vedere laterala la mare.
Camerele duble deluxe: renovate complet in 2019 si au in dotare mobilier nou,TV, minibar, aer conditionat,pardoseala mochetata, televizor incorporat in oglinda, tamplarie PVC, plasa antiinsecte, balcon cu masuta cu scaune,baie cu dus spatioasa, dotata cu mobilier nou. Hotelul are 26 camere duble deluxe, toate aceste camere au vedere laterala la mare.
In camera cu 2 adulti:
In camerele duble standard se poate adauga un singur pat suplimentar.
- 1 copil, indiferent de varsta, insotit de 1 adult achita camera dubla integral;
- 2 copii 0-6.99 ani, insotiti de 1 adult, achita camera dubla integral;
- 2 adulti si 2 copii: se achita camera integral, iar primul copil (0-6.99 ani) beneficiaza de gratuitate la cazare dormind in pat cu parintii , al 2-lea copil (7-16 ani) achita 50% din tariful unui loc/noapte si beneficiaza de pat suplimentar;
- 2 adulti si 2 copii (7-15.99ani): se achita camera integral iar primul copil (7-11.99ani) achita 20% din tariful unui loc./noapte fara pat suplimentar iar al 2-lea copil (12-15.99ani) achita 50% din tariful unui loc/noapte si beneficiaza de pat suplimentar;
- 2 adulti si 1 copil peste 16 ani : se achita camera integral, iar copilul achita 75% din tariful unui loc de cazare noapte si primeste un pat suplimentar.
Al 3-lea adult in camera dubla achita 75% din tariful unui loc de cazare/noapte si beneficiaza de pat suplimentar.

Nu se admit in camera mai mult de trei adulti sau o familie formata din doi adulti si doi copii cu varsta peste 12 ani.

Familiile formate din doi adulti si doi copii cu varsta mai mare de 12 ani achita doua camere duble.
In camerele duble delux spatiul de cazare nu permite acomodarea unui pat suplimentar.
Se accepta maxim 2 adulti si 1 copil 0-8.99 ani:
- 2 adulti si 1 copil (0-6.99ani) se achita camera integral iar copilul beneficiaza de gratuitate la cazare dormind in pat cu parintii.
- 2 adulti si 1 copil (7-9 ani) se achita camera integral iar copilul achita 20% dintr-un loc cazare/noapte cu parintii (dimensiunile patului nu permit confort pentru 2 adulti si un copil mai mare de 9 ani).

In camerele de lux se accepta cazarea doar a unui numar de doi adulti si a unui singur copil (0- 9 ani).
Facilitati masa pentru copii:
- primul copil 0-6.99 ani beneficiaza de gratuitate la micul dejun bufet suedez daca doi adulti platesc micul dejun;
-al doilea copil 0-6.99 ani beneficiaza de gratuitate la micul dejun bufet suedez, primeste gratuit un pat suplimentar, daca doi adulti platesc servicii de masa de pensiune completa;
- pentru copii 0-1.99 ani se asigura carucior gratuit (in limita numarului disponibil), patut de copil gratuit (in limita numarului disponibil) si scaun special pentru servirea mesei (in limita numarului disponibil).Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.