Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Royal Continental Dubai

   Dubai, Emiratele Arabe Unite


Descriere


**********
- Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Preturile pot suferi modificari in orice moment (in sensul majorarii sau micsorarii) si sunt dictate de hotelieri. Va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a preturilor.
- Ofertele de tip BLITZ OFFER nu au o perioada de valabilitate garantata si sunt valabile strict in limita locurilor alocate pentru acest tip de oferta; in momentul in care doriti sa efectuati rezervarea, va rugam sa reverificati valabilitatea ofertei!

CONDITII FINANCIARE OFERTA STANDARD:

TERMENE DE PLATA:
a 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
a 60% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii;
a 20% din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
a 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile - 30 zile inaintea plecarii;
a 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 29 zile - 15 zile inaintea plecarii;
a 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 14 zile - 7 zile inaintea plecarii;
a 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 7 zile inaintea plecarii
Aceste conditii sunt standard si se pot modifica in cazul in care hotelul sau furnizorul de servicii la sol impune conditii speciale de anulare.

CONDITII FINANCIARE OFERTA EARLY BOOKING:

TERMENE DE PLATA:
a 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
a 60% din pretul pachetului turistic la termenul limita al pragului Early Booking aplicat la inscriere;
a 20% din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
a 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face din momentul confirmarii rezervarii si pana cu 60 zile inaintea plecarii;
a 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile - 15 zile inaintea plecarii;
a 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 14 zile - 7 zile inaintea plecarii;
a 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 7 zile inaintea plecarii
Aceste conditii sunt standard si se pot modifica in cazul in care hotelul sau furnizorul de servicii la sol impune conditii speciale de anulare.

CONDITII DE ACORDARE A REDUCERII EARLY BOOKING (EB):
a Reducerea EB este inclusa in pachet, iar procentul precizat se aplica numai serviciilor de cazare;
a Orice modificare reprezinta anularea rezervarii cu penalizari si refacerea acesteia la pretul si conditiile din momentul reinscrierii;
a Nerespectarea conditiilor de plata aplicate rezervarilor tip EB conduce la modificarea pretului pachetului conform ofertei standard.

CONDITII FINANCIARE OFERTA REVELION:

TERMENE DE PLATA:
- 30% din pretul pachetului turistic la inscriere;
- 40% din pretul pachetului turistic cu minim 50 zile inaintea plecarii;
- 30% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii;
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
a 20% din total valoarea pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 60-50 zile inaintea plecarii
a 50% din total valoarea pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 49 zile- 40 zile inaintea plecarii
a 70% din total valoarea pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 39 zile- 30 zile inaintea plecarii
a 100% din total valoarea pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 29 zile a 0 zile inaintea plecarii
Inscrierea se face pe baza unui avans minim de 30% din suma totala. Termen limita pentru plata integrala: 27 Noiembrie 2017.
ATENTIE: la hotelurile Byblos - penalizare 100% pentru anulare incepand cu 01.07.2017!!!

Va rugam sa acordati atentie urmatoarelor aspecte in momentul in care faceti rezervare pentru Dubai:
a Se poate calatori in Dubai cu pasaport simplu electronic (valabil 5 ani) sau pasaport turistic de tip vechi (valabil 10 ani).
a Pasapoartele trebuie sa fie valabile cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara. In momentul in care faceti rezervare pe Dubai, va rugam sa verificati valabilitatea pasapoartelor
a NU se poate calatori in Dubai cu pasaport temporar (valabil 1 an)
a Turistii care calatoresc in Dubai cu pasaport diplomatic trebuie sa obtina viza de la Consulatul UAE din Bucuresti.

Valoarea aproximativa a taxei de sejur (Tourism Dirham) pentru unitatile de cazare este urmatoarea:
a aproximativ 3 USD/ camera/ noapte la hotel 3*;
a aproximativ 4 USD/ camera/ noapte la hotel 4*;
a aproximativ 6 USD/ camera/ noapte la hotel 5*.
Clientii vor achita aceasta taxa direct la hotel, dupa sosire.

INFORMATII UTILE INAINTE DE CALATORIE VALABILE PENTRU CETATENII ROMANI:
- Documente necesare calatoriei pentru cetatenii romani: pasaport simplu electronic sau turistic de tip vechi valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara
- Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa detina pasaport individual; sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-l insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera. In cazul minorilor insotiti de un singur parinte sau alt adult este necesara si im puternicire tradusa in limba araba si supralegalizata. In cazul in care numele de familie al copilului nu coincide cu numele de familie al ambilor parinti, acestia trebuie sa prezinte la serviciul frontiera certificatul de casatorie. Este obligatia turistilor sa verifice valabilitatea documentelor de calatorie si sa se asigure ca detin toate actele necesare calatoriei. Agentia nu raspunde in cazul in care documentele sunt incomplete sau nu sunt valabile.
OBSERVATII:
a Pentru infanti (0 a 1,99 ani) se achita pretul mentionat in tabel si pretul pentru patut de infant la hotel (daca este cazul).
a Clasificarea pe stele a hotelurilor din oferta este cea atribuita oficial de autoritatile de resort din Dubai. Aceste standarde sunt specifice pentru Dubai si nu corespund sau nu pot fi echivalate cu standardele din alte tari. Facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale
a Descrierile hotelurilor cuprinse in acest material sunt valabile la data tiparirii ofertei; in consecinta, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru eventualele neconcordante in privinta facilitatilor hotelului sau ale camerei.
a Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului.
a In ultima zi de sejur, camerele de hotel se elibereaza la ora 11:00 dimineata.
a Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera de hotel, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, prosoape la plaja, aer conditionat etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
a Hotelurile pot solicita turistilor sa achite un depozit (cash sau cu carte de credit) pentru eventualele cheltuieli efectuate pe durata sejurului. Agentia nu este raspunzatoare pentru modificarile orarului de zbor sau pentru intarzieri, acestea fiind in responsabilitatea companiei aeriene si a autoritatilor aeroportuare.
a Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport, in situatia in care aceasta masura este impusa de compania aeriana.
a Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele modificari ale orarului de zbor.
a In situatia in care turistul achizitioneaza bilete de avion pe zboruri interne iar acestea nu mai corespund noului orar de zbor al cursei internationale, agentia nu are obligatia de a suporta eventualele diferente de pret ocazionate de reemiterea biletelor pe cursa interna; daca circuitul se anuleaza din cauza neintrunirii grupului minim, agentia nu este obligata sa suporte costul respectivelor bilete de avion.
a In situatia de suprarezervare (overbooking) a unui hotel, determinata de activitatea hotelierilor, inainte sau dupa inceperea calatoriei, agentia este obligata sa ofere o alta varianta de hotel in aceeasi zona sau intr-o zona cat mai apropiata, la aceeasi categorie sau de o categorie superioara fara sa modifice pretul. Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentia locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru Agentia Paralela 45.Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local.
a Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
a Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.
a Ora locala din Dubai este ora locala a Romaniei + 1 ora cu exceptia perioadei de iarna (de la sfarsitul lunii OCT pana la sfarsitul lunii MARTIE) cand ora locala din Dubai este ora locala a Romaniei + 2 ore. Diferenta de fus orar revine la o singura ora dupa trecerea la ora de vara in 2017 in Romania.
a Preturile pachetelor sunt exprimate in EURO/persoana si sunt calculate pe baza paritatii euro/dolar din luna mai 2017 a in situatia in care paritatea se schimb in favoarea dolarului, preturile vor fi majorate corespunzator.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.